VIDEO: Dardi fali centimetara

VIDEO: Dardi fali centimetara

darda400Košarkaši Vrijednosnice Os Darda počeli su s pripremama za novu sezonu. Dosta je još nepoznanica oko igračkog kadra, no ciljevi baranjskog prvoligaša bit će jasni. Igrati bolje nego u prošloj sezoni i pokušat ponovno izboriti Ligu za prvaka.

Pripreme za novu košarkašku sezonu počele su nešto ranije nego što je to uobičajeno, jer će i prvenstvo A1 lige od jeseni početi dosta ranije, već 8.listopada.
Košarkaši iz Darde stoga odmah su krenuli u rad, kako treninzima u uigravanje momčadi tako i čelništvo u rješavanju kadrovske križaljke.

Fali centimetara, to znači nedostaje im igrač na centarskoj poziciji, jer iz kluba su otišli Krolo i Milošević.
Stoga intezivno se traži visoki centar, kao i igrač šuter, jer je redove žutih napustio i Baković.
Što se novih igrača tiče, došli su playmaker Rudolf Jugo iz Kvarnera, te šuter Ivan Milenković iz Čelika, a pred dogovorom suradnje Baranjci su i s mladim Lukom Pandurićem iz Svjetslosti Brod.

No, čelnici kluba dogovaraju dolaske pojačanja i sigurno će do početk aprvenstva biti još novih imena.
U svakom slučaju ambicije Darđana ostat će iste, plasman u Ligu za prvaka.
Trener Senad Muminović sada će imati više vremena upoznati ekipu jer će napraviti prve pripreme snjima, a neće više biti ni opterećenja oko borbe za ostanak, pa će mu rad biti lakši, vjeruje Renato Martinko.

Kompletne pripreme košarkaši VR OS Darde odradit će u Dardi i Osijeku, no odigrat će i dosta jakih provjera.
Domaćini najavljuju tradicionalni turnir VR OS Darda koji će se u dvorani u dardi odigrati 3. i 4. rujna a uz domaće igrače sudjelovat će i košarkaši rumunjskog Temišvara, mađarskog Albakoma i Novog sada iz Vojvodine.

VIDEO:TEKST I VIDEO: STV
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja