Sport / Košarka

19 ekipa na prvenstvu u mini košarci

19 ekipa na prvenstvu u mini košarci


Jučer se u dvorani Gradski Vrt u Osijeku odigralo Prvenstvo Hrvatske u mini košarci regije Istok za dječake i djevojčice u kategorijama U9 i U11, u organizaciji Košarkaškog Saveza Osječko-Baranjske Županije, Košarkaškog Saveza Osijeka i KK Vrijednosnice Osijek.

Natjecanja su se odvijala na četiri terena sa malim koševima i malim loptama, a ukupno se natjecalo 19 ekipa iz Slavonije i Baranje sa 260 djece u tri kategorije: U9 mješovito, U11 za djevojčice i U11 za dječake.

U kategoriji U9 natjecalo se šest mješovitih ekipa djevojčica i dječaka, a plasman na Državno Prvenstvo su ostvarile ekipe: 1. mjesto ŽKK Brod na Savi i 2. mjesto KK Borovo.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U kategoriji U11 za djevojčice natjecalo se četiri ekipe, a plasman na Državno Prvenstvo ostvarile su ekipe: 1. mjesto ŽKK Brod 1, 2. mjesto ŽKK Brod na Savi.

U kategoriji U11 za dječake natjecalo se devet ekipa, a plasman na Državno Prvenstvo ostvarile su ekipe: 1. mjesto KK Vrijednosnice Osijek, 2. mjesto KK Borovo.

Ekipa U11 KK Vrijednosnice Osijek, trenera Ivana Kiša, dominantno je osvojila prvo mjesto pobjedivši vršnjake iz Sl Broda, Vinkovaca, D Miholjca i Borova, a nastupali su u sastavu:  Luka Rejo, Luka Šipka, Bruno Vukobratović, Juraj Goljak, Gabrijel Jelečević, Lukas Anđelić, Matej Debeljak, Mata Vidaković, Niko Polanjčec, Bartol Mišir, Luka Mastanjević, Ivor Matotek, Jakov Čepo, Ivan Mihaljević i Luka Mrkonjić.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!