Sport / Košarka

Vrijednosnice Osijek spremne za novu sezonu

Vrijednosnice Osijek spremne za novu sezonu

Uprava KK Vrijednosnice Osijek na jučerašnjoj sjednici ocijenila je proteklu sezonu, donijela je ciljeve i budžet za predstojeću sezonu, te je osnažila svoje redove gospodinom Ivanom Mustapićem.


Ivan Mustapić uspješan je poslovni čovjek, proslavljeni Hrvatski atletski Olimpijac, koji se i danas rekreativno bavi sa nekoliko sportova, te je tako i svoje sinove Marka, Jakova i Niku zarazio sportom. Predsjednik kluba, gospodin Alexander Hrkač zahvalio se gospodinu Mustapiću na dosadašnjoj pomoći klubu, te mu poželio dobrodošlicu u klupsku Upravu izjavom: obzirom na bogato životno, poslovno i sportsko iskustvo očekujemo da će Ivan Mustapić pomoći u kreiranju sportske i razvojne politike kluba, te u marketingu i logistici.

Prošla sezona ocjenjena je vrlo uspješnom, u kojoj su pod vodstvom trenera Vladimira Krstića seniori zauzeli 7. mjesto u prvenstvu Hrvatske, a mnogi naši mladi igrači pokazali znatan napredak, te se od njih očekuje još veći doprinos u sezoni pred nama. Posebno je pohvaljen napredak u radu sa mlađim dobnim kategorijama, gdje su uz sve veću brojnost djece (oko 200 članova u Osijeku, Dardi i Bilju), naši treneri počeli donositi i sve više odličnih rezultata sa Državnih poluzavršnica i završnica (Juniori godišta ‘98 su sedmi u PH, Početnici 2006. godište peti, a početnici 2005. su viceprvaci Države).

Ciljevi kluba su da, sukladno našem budžetu i rosteru, pokušamo ostvariti što bolji rezultat u Premijer ligi, Kupu Krešimira Ćosića, te Alpe Adria Cup-u. Želimo nastaviti biti razvojni klub za sve mlade potentne igrače, kojima KK Vrijednosnice Osijek trebaju biti odskočna daska za razne Evropske klubove i lige, te da uvjete za rad svim našim kategorijama podignemo na još viši nivo.

Budžet kluba će ostati na prošlogodišnjem nivou, zaključila je jednoglasno klupska Uprava, te se zahvalila sponzorima na pomoći, a posebno tvrtki Vrijednosnice Osijek i Gradu Osijeku.

   


Izdvojeno

Reci što misliš!