Sport / Košarka

VIDEO: Darđani pobjedili Svjetlost Brod

VIDEO: Darđani pobjedili Svjetlost Brod

Košarkaši Vrijednosnice Os Darda upisali su novu pobjedu u A1 ligi. U 17. kolu u slavonskom derbiju Darđani su u svojoj dvorani porazili sastav Svjetlosti Brod rezultatom 105:93.

Treneri Zvonimir Ridl i Vanja Miljković pobjedom su startali na klupi baranjske momčadi. Početak susreta nije bio dobar za domaće, Brođani su imali prednost na kraju prve četvrtine 5 poena, no u nastavku susreta žuti su pokazali bolju igru, koja je ipak bila ravnopravna većim dijelom susreta.

Na poluvremenu rezultat je bio izjednačen 43:43.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Slično je bilo i u trećem kvoteru, vidjelo se da će se pobjednik odlučivati pred sam kraj no onda se domaći ipak ponovno pokazali karakter i fizičku pripremljenost jer su u završnici utakmice napravili razliku dovoljnu za osmu ovosezonsku pobjedu.

Dominirao je najiskusniji kapetan i trener Zvonimir Ridl koji je ubacio 26 poena i još jednom pokazao kako za njega vrijedi pravilo kao i za vino, što stariji to bolji. U posljednjoj četvrtini iskazao se i Antonio Bičvić koji je ubacio 14 poena, ukupno 19.

U efikasnoj utakmici istakli su se još i Krolo s 21, te Baković s 19 koševa. U momčadi Svjetlosti Brod najviše je postigao Petković 27, te Karlović 24. Šteta što su Darđani kolo ranije izgubili u Zaboku u protivnom bi ostali u igri za plasman u Ligu za prvaka. U sljedećem posljednjem kolu osnovnog djela natjecanja Vrijednosnice OS Darda gostuju u Rijeci kod Kavrnera.

{youtube}3l7tipKyOYs{/youtube}

TEKST: Stv.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!