Sport / Košarka

VIDEO: Mladost pobjedila Sokole

VIDEO: Mladost pobjedila Sokole

Osječki Sokoli kao trećeplasirana ekipa lige htjeli su pobjedu u derbiju s vodećom Mladosti, kako bi ostali u utrci za najviši plasman. Ali, gosti su pokazali kako su u ovom trenutku spremnija i kvalitetnija momčad.

Presudilo je iskustvo jer sastav iz Čačinaca ima zrelije igrače za razliku od Doganove momčadi u kojoj osim Tucakovića,eventulano Komadine i Radoša, igraju sve golobradi mladići od 14 do 18 godina koji do sada nisu igrali čak ni u najnižem rangu natjecanja.

No sve je to budućnost osječke košarke a njihov potencijal vidio se i u ovoj utakmici bez obzira na poraz.Sve je bilo rješeno već nakon 2. četvrtine kada su gosti vodili s 15 koševa razlike, a do kraja susreta domaći su tek minimalno ublažili poraz. Utakmica je završila rezultatom 58:72.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Najbolji strijelac utakmice bio je Soldo u redovima Mladosti s 20 ubačaja, kod Osječkog sokola svi su podjelili koševe, Tucaković i Dogan postigli su po 9 Križanac i Radoš 8 poena.

U ostalim utakmicama 15.kola izdvajamo pobjedu Klasja nad Vrijednosnicama Osijek u gostima s 86:75, Vukovar je bio bolji na svom parketu od Meteor Đakova sa 87:83, a Valpovo je svladalo Županju sa 75:68.

Belišće je u ovom kolu bilo slobodno.

Na ljestvici vodi Mladost s omjerom 13:1, drugo je Belišće s utakmicom manje, a Valpovo i Osječki Sokol zaostaju s 4, odnosno 3 poraza više.

{youtube}zCvyRbiMGss{/youtube}

TEKST: Stv.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!