Sport / Nogomet

Split bolji od kadeta Hypo Limača

Split bolji od kadeta Hypo Limača

Kadeti Hypo-Limača nisu uspjeli proći do 1/2 završnice Hrvatskog nogometnog kupa, ali ostaju zapisani kao jedni od najboljih 8 momčadi države u Kupu. U 1/4 završnici od njih su bili bolji vršnjaci Splita, rezultatom 1-3.

Osječki kadeti već su se od 3.minute susreta našli u situaciji gola manjka pred favoriziranom momčadi RNK Splita. Nakon svega nekoliko trenutaka igre u susretu na Akademiji Krpan&Babić zabio je Gadže za 0-1. Svega 25 minuta poslije na 0-2 povisio je za Split Baturina. Pa ipak, kada se rezultatski doimalo da Hypo-Limači neće moći odgovoriti zahtjevima utakmice, u 31. minuti iz 11-erca smanjili su rezultat na 1-2. Točan je bio Bosak. Međutim, 8 minuta poslije, u 39. minuti, suočili su se domaći s novim golom gostiju. Svoj drugi gol za 1-3 postigao je Baturina, postavivši končani rezultat susreta 1/4 zavrpnice Hrvatskog nogometnog kupa.

Za Hypo-Limače su igrali: Cvetko, Petrović (69′ Hock), Pedić (68′ Valentić), Jurić, Kozić, Fruk, Feher, Bosak, Tiborc, Hanuljak i Kolak (58′ Kurtović. Na klupi za pričuve još su bili: Nikolić, Švitek, Biro i Jularić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!