Besplatan seminar na temu ´Prehrana: kolesterol i trigliceridi u krvi´

Besplatan seminar na temu ´Prehrana: kolesterol i trigliceridi u krvi´

kole400Imate li problema s povišenim kolesterolom ili trigliceridima u krvi? Ne znate koje namirnice odabrati kako bi si popravili krvnu sliku? Imamo riješenje za Vas!

Hrvatska udruga nutricionista i prijatelja nutricionizma za promicanje i očuvanje zdravljaBalans" Osijek, organizira još jedan u nizu besplatnih seminara, a na kojemu će biti riječ o masnoćama u krvi, te o specifičnosti prehrane. Dođite i naučite nešto korisno za sebe.

Na seminaru će polaznici imati priliku odrediti sastav tjelesne mase, te tumačenja dobivenih rezultata. Seminar će se održati 11.10.2011. sa početkom u 18:00 sati, u prostorijama Tera Tehnopolis d.o.o., Trg Lj. Gaja 6. Osijek. Molimo zainteresirane da se prijave na mobitel 097 7808 945 ili 091 5034 268, ili na mail Udruge zbog ograničenosti prostora.

Odnedavno, Slavonci se mogu obratiti u individualno nutricionističko savjetovalište udruge „Balans" (Šetalište P. Preradovića 7, ambulanta dr. Hečimović) gdje mogu doći s konkretnim pitanjima za nutricionista. U ponudi su savjetovanje, analiza tjelesne mase, te izrada individualnih planova prehrane bilo da ste sportaš, trudnica, bolujete od raznih patofizioloških oboljenja (alergije, metabolički poremećaji, kardiovaskularna oboljenja, operativni zahvati...) ili samo želite smanjiti/povećati tjelesnu masu.

Radno vrijeme: parnim datumima od 14:00 do 19:00 i neparnim datumima od 08:00 do 13:00 sati.

POGLEDAJTE: Udruga „Balans": besplatan seminar na temu ´Anemija (slabokrvnost)´ 13.09.2011.   

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja