SiB Plus / Zdrav život

Udruga Balans: Besplatni savjeti o pravilnoj prehrani

Udruga Balans: Besplatni savjeti o pravilnoj prehrani

Brinete se o svom zdravlju? Razmišljate o načinu spravljanja hrane u svom domu? Niste sigurni u svoje izvore informiranja o uravnoteženoj prehrani?

• Kako izgubiti višak kilograma?
• Koliko kalorija bi treba-o/-la dnevno unositi?
• Da li robujem stečenim navikama u pripremi hrane?
• Kako mogu pripremati brze i zdrave obroke svojoj obitelji?
• Što naručiti ako sam u restoranu?

 Vi imate pitanja, a mi konkretne odgovore ... obratite nam se s povjerenjem!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Savjete koje čujete u Nutricionističkom savjetovalištu postupno uvedite u svoj život, korak po korak steknite zdrave navike i prije nego što toga budete svjesni, držati ćete pod kontrolom svoju prehranu što će bitno utjecati na Vaš zdraviji način života.

Udruga Nutricionizam Balans, od 18. studenog organizira besplatno određivanje sastava tjelesne mase (starost organizma, % masnog i mišićnog tkiva, masno tkivo oko organa, ITM, BM, masa,..) i savjetovanje. Besplatna akcija traje do 29. studenog 2013.

Osim navedene besplatne akcije u savjetovalištu možete zatražiti izradu individualnih dvotjednih ili jednotjednih planova prehrane, plan detoksikacije organizma, dobiti savjete oko provođenja fizičke aktivnosti, te se na taj način pridružiti mnogobrojnim zadovoljnim korisnicima Nutricionističkog savjetovališta.

Savjetovalište se nalazi u Osijeku, Šetalište P. Preradovića 7, (ambulanta dr. Hečimović), a radno vrijeme je parnim datumima od 14:00 do 19:00, te neparnim datumima od 08:00 do 13:00 sati, kao i u Virovitici, Zavod za javno zdravstvo „Sveti Rok" svaki parni petak u mjesecu od 15:00 do 20:00 sati.

Svoj dolazak na savjetovanje potrebno je najaviti na kontakte 097/ 7808 943 ili 091 /5034 268 ili na mail [email protected]. Više informacija potražite na www.nutricionizam-balans.com.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!