Pogledajte kako izgleda novi redizajn Facebooka

FOTO i VIDEO Pogledajte kako izgleda novi redizajn Facebooka

Facebook je za današnji dan najavio konferenciju povodom redizajna News feeda. Brojni su nagađali što će to Facebook promijeniti, no jesu li bili u pravu?

 Baš kako je i najavljeno Facebook je objavio novi redizajn news feeda, kako oni kažu jednog od najvažnijih dijelova Facebooka.

Ono što se mijenja je izgled fotografija na naslovnici, ali ne samo to već i izgleda albuma, novih prijateljstava, linkova, novih stranica...

Ukoliko sherate link s neke news stranice (kao npr. SiB.hr) na novom redizajnu će se pojaviti veća fotografija iz članka, veći sažetak te mala ikonica web stranice.

Novi dizajn News feeda također će preglednije prikazivati događanja na koje odlaze vaši prijatelji. Baziran je na onome što vas stvarno zanima i sve to je prikazano puno preglednije. 

Novi News feed također ima opciju biranja koji news feed želite. Tako sada možete odabrati opciju gledanja svih fotografija koje vaši prijatelji uplodaju ili svih događaja na koje vaši prijatelji odlaze.

Tako možete odabrati News feed sa samo fotografijama, samo glazbom ili samo linkovima. Različite News feedove možete koristiti na dekstop ali i mobilnoj verziji, a oni će biti poredani po frekfentnosti korištenja.

Baš kao na mobitelu, dodan je desni stupac

Ono što trenutno naglašavaju iz Facebook-a je i opcija "multitaskinga" te novi desni stupac. Također novi dizajn je prilagođen svim veličinama ekrana, od mobitela do velikih monitora.

Facebook konferencija je gotova, a za kraj je rečeno kako će se novi dizajn postepeno uvoditi na sve uređaje, od tableta do desktop računala.

Prijaviti se za novi dizajn Facebooka možete OVDJE.

Dosta korisnih stvari iz Facebooka, što vi kažete?

Tekst: K.Konig/SiB.hr
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

Srijeda

Četvrtak

Petak