Facebook mijenja izgled vašeg Timelinea

Facebook mijenja izgled vašeg Timelinea

timeline400

Mnogi se još nisu ni privikli na Facebookov Timeline, a već dolaze nove promjene u njegovom izgledu.

U Facebooku trenutno testiraju novi dizajn koji sve postove prikazuje u jednoj koloni na lijevo, a svu aktivnost u užoj koloni desno.

Nov dizajn uzima u obzir jedan od najčešćih prigovora na trenutan dizajn – korisnici trebaju gledati čas lijevo, čas desno da čitaju svoje obavjesti, što može biti frustrirajuće. Sa novim dizajnom više neće biti takvih problema s obzirom da se središnja linija Timelinea miče, a datumi koje je dosad imao Timeline pomiču se u gornji desni kutak stranice, tako da je sada dizajn puno čišći i pregledniji.

U gornjoj slici vidi se povećana lijeva kolona koja sadrži postove. Moduli koji sadrže obavjesti o nedavnim aktivnostima, obavjestim o prijateljima i mjestima te o Open Graph aplikacijama nalaze se na desnoj strani, poput originalnog timelinea. Moduli s desne strane timelinea više nisu jednake veličine kao postovi. Dapače, desna strana timelinea bit će prazna kada više nema modula. Facebook je Inside Facebooku potvrdio da testira novi dizajn sa malim postotkom korisnika, ali nije objavio nikakve dodatne informacije.

Izvor: Netokracija

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja