Score Alarm mobilna aplikacija – domaći proizvod lider hrvatskog AppStorea

Score Alarm mobilna aplikacija – domaći proizvod lider hrvatskog AppStorea

scorealarm 400

Mobilna aplikacija Score Alarm jučer je službeno predstavljena na AppStoreu, a nešto prije na Android Marketu. Hrvatski se proizvod u nešto više od 24 sata uspio ugurati na prvo mjesto!

Podsjetimo, prije nekoliko dana predstavili smo aplikaciju Score Alarm - projekt našeg Slavonca. To je mobilna aplikacija namijenjena svima koji imaju potrebu neprestano znati rezultate određenih sportskih događaja, u prvom redu prognozerima sportskih rezultata.

Umjesto kontinuiranog praćenja teleteksta i web stranica sada je dovoljno preuzeti Score Alarm, odabrati događaje, a aplikacija će svaku promjenu javiti na zaslonu mobilnog uređaja. Tako svi oni koji su sate i sate gubili na teletekst i web stranice, više za time nemaju potrebe. Kada su u automobilu, kafiću, na poslu, aplikacije će javljati rezultate.

Zanimljivo, Score Alarm se vrlo visoko ugurao i na ljestvici Top Grossing te je jutros bio treća aplikacija na toj ljestvici iTunes App Storea.

Klik za više informacija o aplikaciji

Sudeći po prvim rezultatima Score Alarm bi mogao postati zaista uspješna priča. Za komentar smo pitali i osnivača aplikacije Ivana Klarića.

-Izrazito sam zadovoljan s prvih 48 sati provedenih na AppStoreu, odnosno nešto više na Android Marketu. Korisnici su definitivno prepoznali prednosti koje mogu ostvariti koristeći ovu aplikaciju i to je ono što me veseli. Na mail je stiglo i jako puno pohvala i pozitivnih komentara korisnika. Ono što me jako veseli, ima i onih koji su nudili opširne recenije aplikacije, popraćene dobrim prijedlozima itd.. U ovom trenutku najvažnije mi je da sve dobro funkcionira i da su korisnici zadovoljni.

POGLEDAJTE: Slavonac izradio must have aplikaciju za kladioničare

Tekst: ZIMO / SiB.hr
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

Petak

Subota

Nedjelja