Ubijte dosadu na Internetu - dio prvi

Ubijte dosadu na Internetu - dio prvi

Pretpostavljam da se i mnogi od vas znaju čestp zateći u situaciji kad ne znate što raditi na Internetu. Ironično, kraj tolikog mnoštva stranica i sadržaja nama bude dosadno online. E zato ću vam u ovoj kolumni predstaviti 12 zabavnih portala (i blogova) za koje pretpostavljam da niste dosad čuli. Redom su tom zabavne stranice, s mnoštvom smješnih, bizarnih i sličnih sliak, tekstova i video clipova. Pa krenimo redom.

1. This Blog RulesURL: http://www.thisblogrules.com/

Kao što i samo ime kaže, ovaj blog rastura :) Mnoštvo unikatnih članaka i zaista zanimljivih priča.
Preporučujem da pogledate: Umjetnost na poljima riže i 12 najčudnijih stadiona na svijetu

2. Planet OddityURL: http://planetoddity.com/

Najčudnije i najbizarnije priče na Internetu... Svakako pogledajte galeriju "Kad djeci na selu postane dosadno..."

3. Accidents PlanetURL: http://www.accidentsplanet.com/

Blog koji se bavi neobičnim nesrećama. Ponajviše prometnim. Svakako ćete ovdje provesti dosta vremena, a nikako nemojte propustiti pogledati ovaj video

4. Only InfographicURL: http://www.onlyinfographic.com/

Infografike su grafički prikazi nekih događaja, statistika, ljudskih navika... sve lijepo dizajnirao i svakako zanimljvije za gledati/čitati nego da je tekst suhoparno nabacan kao običan članak. Ova stranica svakodnevno objavljuje razne infografike, a ja vam preporučam da pogledate onu o mrtvim ljudima na Facebooku.

5. LamebookURL: http://www.lamebook.com

Na ovom blogu možete se nasmijat ljudima koji ostavljaju glupe, smješne i sramotne statuse, komentare i slike po fejsu. Zaista je zapanjujuće kakvim sve tuduma ima! Smijeh zagarantiran!

6. Nuffy.NetURL: http://www.nuffy.net/

Nuffy.Net je stranica na kojoj vam sigurno neće biti dosadno! Mnoštvo smiješnih galerija, video clipova, članaka, infografika... Meni se najviše svidila galerija pod imenom "Kinezi mogu spavati bilo gdje"  te članak o lažnom oglašavanju hrane.


Idući vikend očekujte još 6 zabavnih blogova :)
D.M.
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr