SiB Plus / Web Kutak

eGAP i službeno najbolja aplikacija za poljoprivredu

eGAP i službeno najbolja aplikacija za poljoprivredu

Internet aplikacija za evidentiranje poljoprivredne proizvodnje eGAP, kao i uloženi višegodišnji trud u izradu i kontinuiranu nadogradnju aplikacije, dobile su i javno priznanje.

Naime, u sklopu projekta GREENOVATION 2014, eGAP je dobio i službeno priznanje za najbolju web aplikaciju, u sklopu kojeg će ponosno ponijeti znak Green Mark – Sign of Excellence.

Tako se eGAP našao na popisu TOP 10 projekata hrvatskog zelenog poduzetništva za 2014. godinu. Savez za energetiku Hrvatske i tvrtka Energo Media Servis, nakon provedenog trećeg po redu javnog natječaja za dodjelu prestižne godišnje nagrade istaknutim poduzetnicima za razvoj hrvatskog zelenog gospodarstva Greenovation 2014, a uz stručnu pomoć niza partnera i članova, odabralo je TOP projekte hrvatskog zelenog gospodarstva u 2014. godini. eGAP, kao najbolji web program hrvatskog zelenog gospodarstva našao se na popisu najboljih.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nagradu će ovi vrijedni osječki inovatori, uz ostale nagrađene, preuzeti u četvrtak, 10. travnja u hotelu DoubleTree by Hilton u Zagrebu.


Izdvojeno

Reci što misliš!