SiB Plus / Web Kutak

Aplikacija Gorivo - saznaj cijene goriva na svim benzama u Hrvatskoj

Aplikacija Gorivo - saznaj cijene goriva na svim benzama u Hrvatskoj

U trenucima kada svi gledamo svaku lipu u vlastitom novčaniku trošak koji nije zanemariv zasigurno je gorivo za naše metalne ljubimce.

"App Gorivo prikazuje cijene goriva na benzinskim postajama ovisno o lokaciji koju gledate na karti unutar Republike Hrvatske. Uz cijene goriva, aplikacija prikazuje i putanju te omogućuje ažuriranje cijena. Trenutno podržava više distributera: INA, Petrol, Crodux (OMV), AdriaOIL, LukOil i Tifon, a uskoro će biti moguće predložiti i manje distributere. Podržane vrste goriva: Benzin 95, Benzin98/100, Dizel, EuroDizel, LPG te Loživo Ulje," kažu dizajneri ove korisne aplikacije koja je u kratkom vremenu preuzeta više od 10 tisuća puta.

Aplikacija pozicionira kartu prema vašim GPS koordinatama kako bi prikazala 50 najbližih benzinskih postaja, a ukoliko želite vidjeti benzinske postaje van vašeg područja pomaknite lokaciju karte.

Dizajneri iz tvrtke Simbiotic kažu kako se aplikacija svakodnevno ažurira i nadopunjava novim podacima, a pozivaju i sve da daju svoje prijedloge za poboljšanja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Aplikaciju možete preuzeti OVDJE.

gorivo1

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!