Prozor u dom

Prozor u dom

Od sada u Deckingu i online narudžba parketa

decking ponuda1

Nakon niza uspješno i kvalitetno odrađenih podopolagačkih poslova, odlučili smo proširiti svoju ponudu te svojim klijentima (trenutnim i potencijalnim) ponuditi veliki izbor Parketa i Podova!

   

Prozor u dom: Parketi od bambusa

bambus 01

Tvrtka Decking i ovoga tjedna donosi nekoliko savjeta vezanih uz parkete i njihovo postavljanje.

   

Kako obnoviti vaš stari parket?

parket495

Iako se parket smatra jednim od dugovječnijih podnih obloga, kao i svaki materijal s godinama se ošteti i izgubi sjaj. Ako ne želite kompletnu promjenu, restauracija starih parketa je dobar izbor.

   

FOTO: Kuća iz snova skrivena u Osijeku

FOTO: Kuća iz snova skrivena u OsijekuPoznati svjetski portal o arhitekturi i dizajnu donosi priču o predivnoj modernoj kući smještenoj u Osijeku.

   

Wall Art 3D - Nove zidne obloge

prozor u dom wall 400

Za sve koji vole stalno nešto pomalo mijenjati u svome domu evo prilike!

   

Sindrom praznih zidova

naslovnica

Pati li možda i vaš stan od SPZ (Sindroma praznih zidova)?

   

Malo drugačije božićno drvce

boz drvce naslovnicaUskoro će većina od nas krenuti u potragu za savršenim božičnim drvcem, neki za pravim, neki će samo skinuti plastični s tavana ili donijeti iz garaže.

   

Božićni medenjaci od kartona

medenjaci naslovnicaBliži se, bliži vrijeme kada najviše pažnje posvećujemo dekoraciji našeg doma. Možda je vrijeme da se konačno pokušamo oduprijeti želji za mahnitom kupovinom sjajnih plastičnih ukrasa koji nas mame s polica trgovačkih centara.

   

Sajam antikviteta u baroknoj Tvrđi

sajam_antikviteta_400Svake prve subote u mjesecu, sada već "tradicionalno" što bismo mi tako rado rekli, održava se Sajam antikviteta u osječkoj baroknoj Tvrđi. Kako vas već poduže nisam izvjestila što se tamo događa donosim vam kratki pregled ponude.

   

Uradi sam - Namještaj u SHABBY CHIC-u

naslovnicaSigurna sam da većina od nas ima neku zaboravljenu drvenu klupu , stolicu ili poneki komad namještaja koji će uskoro završiti na otpadu. Zašto da mu uz malo truda i avanturističkog duha ne podarimo novu mladost i upotrebnu vrijednost.
   

Industrijski CHIC - diskretni šarm hrđe

industrijski_chic400Jamačno još niste čuli za ovu vrstu "chica"? Nije ni čudo, puno ljudi provodi barem 8 sati dnevno u njemu i smatra ga sasvim normalnim okolišem.

   

Fotografija je strast

Fotografija je strastFotografija je tehnika digitalnog ili kemijskog zapisivanja prizora iz stvarnosti na sloju materijala koji je osjetljiv na svjetlost koja na njega pada.

Opširnije: Fotografija je strast

   

Vrijeme je za uređenje terasa i balkona

Vrijeme je za uređenje terasa i balkonaDuga i hladna zima je, vjerujem, iscrpila većinu od nas. Prvi topli proljetni dani navode nas na razmišljanje o uređenju naših balkona i terasa gdje ćemo najradije provoditi slijedećih šest mjeseci.

Opširnije: Vrijeme je za uređenje terasa i balkona

   

Čišćenje doma bez upotrebe kemikalija

Čišćenje doma bez upotrebe kemikalija

Pogledajte kako do blistave čistoće vašega doma bez upotrebe opasnih kemikalija u novome nastavku kolumne Prozor u dom.

 

 

Opširnije: Čišćenje doma bez upotrebe kemikalija

   

Stranica 1 od 2