Čobanac "tri pravila"

Čobanac "tri pravila"

Ne znam kako vi, no ja sam više umoran od medija i stalnih bombardiranja aferama i politikom.
Nije da me to ne zanima i da ne bih o tome imao štogod za napisati, već jednostavno želim svoje misli usmjeriti u neke opuštenije vode. Ovo o čemu vam ovaj put pišem je meni već odavno poznanica, ali je želim podijeliti sa vama.

Smatram da postoje tri općenita pravila koja bi svaki muškarac trebao primjenjivati ako želi da mu žena bude zadovoljna u vezi ili braku, te samim time i samo njegova. Većina nas ta pravila, u većoj ili manjoj mjeri, prakticira. Zapravo, u postupku osvajanja ženske osobe uglavnom koristimo sva tri pravila, ali dakako nesvjesno. Stvar je u tome da bismo to trebali raditi čak i onda kada dotičnu djevu naposlijetku i osvojimo.

Prvo, možda i najvažnije pravilo, jest da se vaša partnerica pored vas mora osjećati posebno. Ona jednostavno mora biti vaša kraljica, carica, početak i kraj. Bez toga je ona samo jedna od milijardu žena, a to ju nikako ne čini posebnom. Žene jednostavno imaju tu potrebu osjećati se posebno. Nama muškarcima to ne znači koliko i njima, možda čak ne uopće, ali one se jednostavno vole tako osjećati. Ženama nikad dosta komplimenata, koliko god to vama bilo bedasto. Kada se ona pored vas osjeća opušteno, kada zaboravi na sve one mane koje, valjda samo ona vidi, tada znate da se zbilja osjeća posebnom pored vas.

Drugo pravilo jest da ženu moramo osvajati cijeli život. Zavaravate se ako mislite da ste svoje „odradili“ na početku. Žene vole biti poželjne i to im morate potvrđivati, jer ako ih vi nećete osvajati budite sigurni da netko drugi hoće. Doduše, ovo se preklapa sa osjećajem posebnosti, no stvar je ipak malo drugačija. Ne ću ulaziti dublje u načine osvajanja, jer svatko ima svoj stil i kod svake žene „pali“ nešto drugo. No, budite sigurni – ako nešto ubija vezu onda je to uljuljanost i svakako morate na tome uvijek iznova raditi.

Treće pravilo jest: nikad, ali nikad nemojte ženu shvaćati zdravo za gotovo. Ako vam „drobi“ zbog nečega ne okrećite glavu, ne izbjegavajte razgovore koje bi najradije svi preskočili, jer će se opet naći netko tko će (umjesto vas) saslušati njene probleme, a da pri tom nije riječ o njenoj najboljoj prijateljici. Nije rijedak slučaj gdje ON misli da ima stabilnu vezu i da je sve OK, dok mu ONA jednog dana ne ostavi „Dear John – pismo“ i više je nema. Njemu tada ostane samo ruka da se češka iza uha dok razmišlja gdje je pošlo krivo i u čemu je bio problem. No, tada je već kasno za slušanje i promjene, te pokušaje uvjeravanja partnera da će nadalje sve biti drugačije. Posljedica te nemarnosti uglavnom nije prijevara, već gubitak partnera na trajno. Kod prijevare se još stvari mogu izgladiti, no ovo ubija vezu polako i sigurno, a kad se jednom dotakne dno – povratka nema. Da me ne biste krivo shvatili: česta prigovaranja s njene strane nisu opravdana, ali u konačnici, to nije ni bitno.

Na kraju bih dodao još jednu bitnu stvar, a ona se tiče seksa. To je: ševite svoje žene! Jer ako nećete vi... Zapravo i nisam htio pisati o ovome, no kako mi je sada palo na pamet, a i volim da moja kolumna ima slobodnu formu, dodat ću još i ovaj savjet. Preskočit ću onaj dio gdje muškarci skaču na svoje žene „k´o majmun na bananu“ i osvrnuti se na situaciju gdje su njih dvoje već godinama zajedno, a seks je postao „šablona“. Takvim muškarcima se zapravo više i ne da baš toliko često i s toliko energije kao prije ševiti svoju ženu. To je situacija kada se ne bismo ni okrenuli za svojom ženom koja je upravo prošla ispred nas u gačicama dok gledamo TV, ali će nam jedna hostesa Bingo showa svakako izmamiti osmjeh na lice. Eh, tada... Tada, dragi moji čobani, treba „navaliti“ na vlastitu ženu, jer ona je prešla 30-u. Oslobodila se okova u seksu, više ne razmišljaju kako se ona nama daje već kako bi ona „trošila“ nas, a nama je samo na pameti pivo prije tekme, pecanje u 4h ujutro na hladnom Dunavu i sve ostalo što bismo radili prije.

Dok sam odrastao, uvijek sam slušao kako su žene te koje izbjegavaju seks, kako ih uvijek boli glava i kako seks izbjegavaju generalno. Sada kada sam se našao u tim godinama (30-e) promatram i slušam poznanike, te stječem nekakav dojam da su sada u pravilu muškarci ti koji izbjegavaju seks, barem sa svojom ženom, ili su jednostavno izgubili korak sa njenom seksualnošću. Tako da ni po tom pitanju ne smijemo shvaćati žene zdravo za gotovo. One nam stalno daju do znanja kako s nama žele seks, a nama se – ne da. Konačno su raširile krila i poletjele u nebo sekaualne slobode, konačno žele raditi sve ono što se prije nisu usudile, a mi imamo entuzijazma kao hrvatska vlada za reformom.
Sada bih mogao nastaviti i sa temom treba li žene u krevetu ševiti kao što bi ševili neku porno glumicu, ali ću to ostaviti za neki drugi put.
Vaš ČobanPratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

No events