Promo / Turizam

PREDSTAVLJAMO: Restoran Kormoran

PREDSTAVLJAMO: Restoran Kormoran

Na samom istoku sjevernog dijela Hrvatske, u rubnom dijelu Kopačkog rita, parka prirode koji je jedinstven u ovom dijelu Europe smješten je restoran Kormoran.
kormoran4951
Već desetljećima Park prirode Kopački rit i restoran Kormoran žive svoj suživot mirno, tiho i u skladu s prirodom, daleko od gradske buke, odišući toplinom i srdačnošću, te s veseljem očekuju svoje goste željne odmora i opuštenosti.
kormoran4956
Prostrana terasa, veliki park sa stazama za šetnju, zelene površine i dječje igralište savršeno se nadopunjuju s vrhunskom ponudom baranjskih gastro specijaliteta koje se spravljaju na otvorenim ognjištima i u kotlićima.
kormoran4955
Unutrašnjost restorana sačinjavaju ribarska i lovačka sala ukrašene motivima kopačkog rita, lovačkim trofejima i starim alatima koji su se koristili za ribarenje.


Osim prekrasne, netaknute prirode, duge tradicije i topline ambijenta,restoran Kormoran Vam nudi vrhunsku gastro ponudu baranjskih specijaliteta:

* fiš paprikaš s domaćim rezancima
* šaran u rašljama
* šaran na baranjski
* specijaliteti od divljači
* perkelt od soma
* čobanac od divljači
* file jelena na baranjski
kormoranhrana4953

kormoranhrana4952

koramoranhrana4951

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Posebno je atraktivna priprava šarana na rašljama, kao i fiš paprikaša u velikim kotlićima za veće grupe.

Naš mali "stručni" žiri posjetio je restoran Kormoran. Donosimo vam naše dojmove :)

[span class=attention]Pohani sir s brusnicama, čobanac, perkelt od soma...probali smo svašta i sve u svemu zadovoljni smo ponuđenim i probanim.
Jako nam se svidio pohani sir s brusnicama koji je bio poslužen za predjelo. Za prste polizati.
Nakon toga prebacili smo se na "konkretnije" stvari. Čobanac od divljači teško da može biti loš, a svidjelo nam se što je porcija bila vrlo obilna.
Oni koji vole riblje pripravke jeli su perkelt od soma, a plus je za poslugu koja je pitala da li želimo blagi, umjereni ili jako ljuti. Puno smo očekivali od šarana na baranjski koji se ipak pokazao malo nedorečenim. Serviranje nije bilo nešto posebno uz velike komade kuhanog krumpira.
Kormoran nudi dosta, a posebno se ističe svojim okolišem. Očito to prepoznaju i gosti kojih je bilo poprilično uz stalnu cirkulaciju.
Konobari su uredni, a potrebna je i rezervacija.[/span]

[span class=attention]Relativna blizina Osijeka, na svega 15-ak minuta vožnje uz ugodan okoliš koji je ovoga puta bio bez komaraca činio nam se kao idealno mjesto za subotnji kasni ručak. I nismo pogriješili.
Jelo je bilo relativno brzo servirano pa smo tako čekali svega 40-ak minuta za jela koja se inače duže čekaju.
Usluga je bila vrlo dobra, sa smislom za humor i korektnim odnosom prema nama što cjenimo.
Okolina restorana vrlo ugodna, svježe pokošena, zanimljivi objekti, klupice, kuhanje fiša i čobanca vani..mostić preko kanala...sve u svemu vrlo dobro.
Vratiti ćemo se opet :)[/span]

Atraktivna lokacija, toplina ambijenta i kvalitetna gastronomska ponuda čine restoran Kormoran čestim domaćinom poslovnih ručkova, obiteljskih druženja, romantičnih izlazaka i manjih svečanosti.
kormoran4953

koramoran495

kormoran4954

SiB.hr



Izdvojeno

Reci što misliš!