Promo / Turizam

Udruga College te vodi na Božićnu bajku

Udruga College te vodi na Božićnu bajku

Srednjoškolac si ili student i želiš se opustit nakon napornog perioda učenja?! Ovaj događaj je pravi pogodak za tebe!

bozicna bajka3

Udruga College organizira za svoje članove putovanje „Božićna bajka". Putovanje obuhvaća posjet Zagrebu i imanju Božićna bajka, Čazma http://www.bozicnabajka.com/.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Putovanje započinjemo okupljanjem u 7,45 na autobusnom stajalištu kod tržnice (gdje su zidovi ukrašeni grafitima). Polazak iz Osijeka je 8,00 sati. Vožnja autobusom uz moguća stajanja. Dolazak u Zagreb je predviđen u 11,00. Po obilasku, slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti prema dogovoru: odlazak na brojna Adventske zabavne programe na Trgu Bana Jelačića, Kvaternikovom trgu (kreativne radionice za djecu četvrtkom), posjet katedrali (žive jaslice od 20.12.), Ilici, Gornjem gradu, Tkalčićevoj ulici, Kamenitim vratima... Mogući dogovor oko odlaska u jedan od trgovačkih centara u Zagrebu (sve po dogovoru).

bozicna bajka1

Okupljanje na dogovorenom mjestu u 14,45. Polazak iz Zagreba u 15,00. Nastavak putovanja do Čazme, mjesto Grabovnica. Posjeta OPG-u Salaj u prekrasnom okruženju netaknute prirode uz slikovite brežuljke Moslavačke gore. Doživljaj koji vas ostavlja bez daha svaki put kada se upale tisuće lampica koje se pažljivo pripremaju svakog Božića. Povratak u Osijek je u večernjim satima.

Cijena je 120,00 kn po osobi, te cijena uključuje prijevoz autobusom i ulaznicu na imanje. Prijave primamo na www.college.hr. Upite je moguće postavit putem facebook stranice Udruge College.

bozicna bajka2

Iznenadi prijatelj/icu, curu/dečka, brat/sestra... i uputi ih na ovaj događaj.
P.S. Ako nisi postao članom Udruge College, sada je pravo vrijeme za to!!!


Izdvojeno

Reci što misliš!