Ober Lunch Bar: Buritos za SiB.hr rođendan [nagradna igra]
Greška
  • [sigplus] Critical error: Image gallery folder 2012/oberlunchbar is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Ober Lunch Bar: Buritos za SiB.hr rođendan [nagradna igra]

[sigplus] Critical error: Image gallery folder 2012/oberlunchbar is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

U vremena kada je svaka minuta dragocjena i kada se nema previše vremena za sebe i svoje potrebe, nekada je luksuz sjesti i na miru pojesti nešto zdravo, ukusno i svježe pripremljeno.
Upravo o tome razmišljali smo mi u Ober Lunch Baru. Kod nas svaka je vaša minuta važna i spremni smo vam vrlo brzo na stol staviti kvalitetu i užitak. Naš restoran smješten je u samom središtu grada, u dvorištu Doma obrtnika, u Adamovićevoj 2.
obersalata4959Ober salata
Poznato je kako se najbolji poslovi sklapaju u neformalnim razgovorima, uz ugodan ambijent, ukusno jelo i piće, a upravo to ono je što nudi naš Ober Lunch Bar. Ugodna atmosfera i užitak za nepce.

 

Dugogodišnja tradicija u pripravljanju finih slavonskih ali i hrvatskih tradicionalnih jela i delicija jamče ugodne trenutke provedene uz stol.
U Ober Lunch Baru bogata je ponuda - od fiša i čobanca do domaće sarme, bunceka i tripica. No, osim tradicionalnih domaćih jela naših starih, ono što svakako preporučamo ukusna su jela s roštilja, meksički specijaliteti za one koji vole drugačije okuse, lagane salate i za ljubitelje slatkoga drugačije, ukusnije i slasnije deserte no igdje.
oberpal4951
Ambijent našega restorana prikladan je za 30-tak ljudi pa organiziramo i manje proslave za privatne osobe ali i poslovne subjekte.
Iz Ober Lunch Bara do sada nitko nije otisao nezadovoljan pa sigurno je nećete ni Vi.
obertacos4959Tacos - piletina u lisnatom tijestu + svježi sir + zapečeni grah
Vi nama ukažite povjerenje
, a mi cemo Vas počastiti nezaboravnim gastronomskim užitkom.

{galerija width=93 height=73}2012/oberlunchbar{/galerija}

Radno vrijeme
pon.- petak 09,00 -17,00
subota 10,00 - 16,00
NEDJELJOM NE RADIMO
Narudžbe na telefon 213-282 mob 091 1603092

NAGRADNA IGRA
Ober Lunch Bar i SiB.hr vas nagrađuju sa 2 puta po 2 BURITOSA. Za sudjelovanje u igri potrebno je prvo "lajkat" Ober Lunch Bar na facebooku  (tamo će biti objavljeni dobitnici u nedjelju navečer ) te potom ovdje ispod članka napisati "U Ober Lunch Bar na BURITOSE".  Dobitnici BURITOSE mogu konzumirati u idućih 30 dana uz prethodnu rezervaciju na 031/ 213-282 . Dobitnici su: Marijana Katušić  Nevenka Marijanović

JELOVNIK

obermenu1Klik na sliku za veći prikaz
obermenu2Klik na sliku za veći prikaz

Potražite nas i na Facebooku

oberlunch495

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

Utorak

Srijeda