Promo / Turizam

Izlet kanuima po Dravi i Dunavu [nagradna igra]

Izlet kanuima po Dravi i Dunavu [nagradna igra]

Rijeka, šuma, sprudovi, roštilj, fiš, kampiranje, ribolov, kupanje, dobra ekipa, večer uz vatru, odmor i zezanje, zvuči dobro? Sve to je vrlo lako izvedivo.

Nazoveš, dogovoriš termin, odabereš izlet kakav tvoja ekipa i ti želite i to je to. Od sportskog izleta preko kampiranja i dvodnevnog opuštanja u prirodi do laganog odmora i druženja s ekipom. Sve je moguće.

Živimo u regiji koja je iznimno bogata vodama, prvenstveno rijekama. Kanuima, kroz rekreaciju, možete upoznati rijeke i prirodu Slavonije i Baranje. Ukoliko želite istražiti sprudove i otoke Drave i Dunava, odmoriti se u prekrasnoj prirodi i rekreirati, postoji način da to vrlo lako i jednostavno učinite.

Izleti kanuima prilagođeni su svima. Kanu se vrlo lako vesla, u isto vrijeme je i iznimno stabilan tako da se svatko može upustiti u ovakvu avanturu. Uz kanuing rijekom lako se uklapaju i drugi sadržaji, gastronomski i rekreativni. Izleti se organiziraju za grupe od 5 do 15 osoba tako da se u dobrom društvu možete otisnuti na vodu. Organiziraju se jednodnevni, dvodnevni i eventualno trodnevni izleti. Sa dvodnevnim izletom može se u potpunosti doživjeti rijeka i priroda oko nje.

Allesta osigurava apsolutno sve što vam je potrebno za ovakvu avanturu. Počevši od kanua, prsluka, vesala preko potpune kamp opreme, opreme za kuhanje do stručne pratnje, prijevoza i osiguranja. Na vama je samo da se odlučite, skupite ekipu i istražite rijeke i rukavce u Slavoniji i Baranji. Onome tko skupi i organizira ekipu od 6 i više osoba kanuing je besplatan (1 osoba/organizator ne plaća izlet). Dobar provod i odmor je zagarantiran.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Više informacija i fotografija možete potražiti na: http://www.allesta.hr/kanu-izleti/

Allesta d.o.o.
Gornjodravska obala 91c
31000 Osijek
Tel: 031/325-928
Mob: 099/231-9488
Web: www.allesta.hr

[important title=Nagradna igra]Allesta vam poklanja 4x1+1 kauing Dravom i Dunavom. U komentar upišite: Želim s ekipom zaploviti Dravom i Dunavom. Sretno!

Dobitnici su: Krešimir Kiš, Nikolina Martinov, Jelena Dekanić i Tomislav Masle[/important]

Promo


Izdvojeno

Reci što misliš!