Promo / Turizam

Ober Lunch Bar - užitak u centru grada [nagradna igra]

Ober Lunch Bar - užitak u centru grada [nagradna igra]

U vremena kada je svaka minuta dragocjena i kada se nema previše vremena za sebe i svoje potrebe, nekada je luksuz sjesti i na miru pojesti nešto zdravo, ukusno i svježe pripremljeno.
oberzgrada495
Upravo o tome razmišljali smo mi u Ober Lunch Baru. Kod nas svaka je vaša minuta važna i spremni smo vam vrlo brzo na stol staviti kvalitetu i užitak. Naš restoran smješten je u samom središtu grada, u dvorištu Doma obrtnika, u Adamovićevoj 2.
girice4951
Poznato je kako se najbolji poslovi sklapaju u neformalnim razgovorima, uz ugodan ambijent, ukusno jelo i piće, a upravo to ono je što nudi naš Ober Lunch Bar. Ugodna atmosfera i užitak za nepce.

Dugogodišnja tradicija u pripravljanju finih slavonskih ali i hrvatskih tradicionalnih jela i delicija jamče ugodne trenutke provedene uz stol.
U Ober Lunch Baru bogata je ponuda - od fiša i čobanca do domaće sarme, bunceka i tripica. No, osim tradicionalnih domaćih jela naših starih, ono što svakako preporučamo ukusna su jela s roštilja, meksički specijaliteti za one koji vole drugačije okuse, lagane salate i za ljubitelje slatkoga drugačije, ukusnije i slasnije deserte no igdje.
oberpal4951
Ambijent našega restorana prikladan je za 30-tak ljudi pa organiziramo i manje proslave za privatne osobe ali i poslovne subjekte.
Iz Ober Lunch Bara do sada nitko nije otisao nezadovoljan pa sigurno je nećete ni Vi.
obertacos4959
Vi nama ukažite povjerenje
, a mi cemo Vas počastiti nezaboravnim gastronomskim užitkom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

[span class=doc]Radno vrijeme
pon.- petak 09,00 -17,00
subota 10,00 - 16,00
NEDJELJOM NE RADIMO
Narudžbe na telefon 213-282 mob 091 1603092[/span]
[span class=attention]NAGRADNA IGRA
Ober Lunch Bar i SiB.hr vas nagrađuju sa 2 puta po 2 porcije Girica sa pommesom. Za sudjelovanje u igri potrebno je prvo "lajkat" Ober Lunch Bar na facebooku u (tamo će biti objavljeni dobitnici u petak) te potom ovdje ispod članka napisati "Ober Lunch Bar - užitak za nepce u centru grada".   Sretni dobitnici su: Marko Barić i Edita Ezer. Dobitnici svoje nagrade mogu konzumirati u idućih 30 dana uz prethodnu rezervaciju na 031/ 213-282[/span]

JELOVNIK

obermenu1
obermenu2

Potražite nas i na Facebooku

oberlunch495

 


Izdvojeno

Reci što misliš!