Promo / Turizam

STV: Prijavite se za Ljetnu razglednicu

STV: Prijavite se za Ljetnu razglednicu

Televizija Slavonije i Baranje ovoga ljeta ponovo kreće s jednom od svojih najgledanijih emisija - "Ljetnom razglednicom". U njoj će gledateljima pokazati ljepote Slavonije i Baranje, otkriti im ono što o znamenitostima koje ih okružuju možda nisu znali.

Televizija Slavonije i Baranje ovoga ljeta ponovo kreće s jednom od svojih najgledanijih emisija - "Ljetnom razglednicom".
d3a1cd2e6f8606a869d8db754d0488cf.jpg
U snimanju Ljetne razglednice mogu sudjelovati i gledatelji i sa tv ekipom obići brojne destinacije, a sve što trebaju učiniti je nazvati  na telefon  031 203 666 i prijaviti se..
U njoj će gledateljima pokazati ljepote Slavonije i Baranje, otkriti im ono što o znamenitostima koje ih okružuju možda nisu znali.
ilok495
U četvrtak 7.06. vode vas u obilazak osječke barokne jezgre Tvrđe, a u petak 8.06. se ide u posjet osječkom HNK-a gdje ćete moći doznati sve o ovom teatru, ali i zaviriti na mjesta gdje to obični posjetitelji ne mogu. Vode nas i na predstavu i to novu premijeru "Seviljski brijač" najpoznatiju komičnu operu.... I u sklopu obilaska Tvrđe i posjeta teatru počastit će ručkom u jednom od osječkih restorana.
Televizija Slavonije i Baranje jamči izlet koji će im zasigurno dugo ostati u sjećanju...
balon495

VIDEO:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!