Promo / Turizam

Klub tamburaša - mjesto za tamburašku dušu

Klub tamburaša - mjesto za tamburašku dušu

Klub tamburaša se izrodio iz ideje koja među Osječkim tamburašima, pa i glazbenicima općenito, tinja već duže vrijeme. Klub je zamišljen kao okupljalište tamburaša, KUD-ovaca i svih ostalih ljubitelja tamburaške glazbe.

Klub tamburaša se izrodio iz ideje koja među osječkim tamburašima, pa i glazbenicima općenito, tinja već duže vrijeme. Klub je zamišljen kao okupljalište tamburaša, KUD-ovaca i svih ostalih ljubitelja tamburaške glazbe.
klubtamburasa1495
Otvoren je i za stare i za mlade
. Organiziraju se razna druženja, međusobna upoznavanja, dijele se doživljaji i emocije sa gaža, raznorazna iskustva i gotovo se svakodnevno završi sa pjesmom i svirkom. Na ovakvom mjestu tamburaši pronalaze svoj mir, sviraju sebi za dušu i uživaju.
klubtamburasa2495
Osim noćnih druženja Klub je otvoren i preko dana
, za jutarnju kavicu uz dnevni tisak i čašicu razgovora, ili popodnevnu partiju bele ili pikada, zajedno se prate sportski događaji, kuha se fiš,grah, čobanac, probavaju se kulenovi,kobasica i slično. Tamburaši mogu donijetii svoj promo materijal i reklamirat se na oglasnoj ploči, mogu kupiti žice za tambure, trzalice, nude se i koferi i slična oprema koja treba za njihov rad.

U budućnosti očekujemo i razne seminare, ili stručna predavanja koja klub može organizirati. S pravom možemo reći da je ova ideja naišla na pozitivne kritike glazbenika, i da ovaj klub kroz godine treba biti baza svim tamburašima Osijeka i okolice.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

klubtamburasa3495
Adresa
: Čvrsnička 65

Facebook: Klub Tamburaša Osijek

klubtamburasalogo495


Izdvojeno

Reci što misliš!