Ober Lunch Bar - ugodna atmosfera i užitak za nepce
Greška
  • [sigplus] Critical error: Image gallery folder 2012/oberlunchbar is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Ober Lunch Bar - ugodna atmosfera i užitak za nepce

[sigplus] Critical error: Image gallery folder 2012/oberlunchbar is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

U vremena kada je svaka minuta dragocjena i kada se nema previše vremena za sebe i svoje potrebe, nekada je luksuz sjesti i na miru pojesti nešto zdravo, ukusno i svježe pripremljeno.
Upravo o tome razmišljali smo mi u Ober Lunch Baru. Kod nas svaka je vaša minuta važna i spremni smo vam vrlo brzo na stol staviti kvalitetu i užitak. Naš restoran smješten je u samom središtu grada, u dvorištu Doma obrtnika, u Adamovićevoj 2.
oberfis4959
Poznato je kako se najbolji poslovi sklapaju u neformalnim razgovorima, uz ugodan ambijent, ukusno jelo i piće, a upravo to ono je što nudi naš Ober Lunch Bar. Ugodna atmosfera i užitak za nepce.

Dugogodišnja tradicija u pripravljanju finih slavonskih ali i hrvatskih tradicionalnih jela i delicija jamče ugodne trenutke provedene uz stol.
U Ober Lunch Baru bogata je ponuda - od fiša i čobanca do domaće sarme, bunceka i tripica. No, osim tradicionalnih domaćih jela naših starih, ono što svakako preporučamo ukusna su jela s roštilja, meksički specijaliteti za one koji vole drugačije okuse, lagane salate i za ljubitelje slatkoga drugačije, ukusnije i slasnije deserte no igdje.
oberpal4951
Ambijent našega restorana prikladan je za 30-tak ljudi pa organiziramo i manje proslave za privatne osobe ali i poslovne subjekte.
Iz Ober Lunch Bara do sada nitko nije otisao nezadovoljan pa sigurno je nećete ni Vi.
oberdomjenak495
Vi nama ukazite povjerenje, a mi cemo Vas pocastiti nezaboravnim gastronomskim užitkom.

{galerija width=93 height=73}2012/oberlunchbar{/galerija}

Radno vrijeme
pon.- petak 09,00 -17,00
subota 10,00 - 16,00
NEDJELJOM NE RADIMO
Naruđbe na telefon 213-282 mob 091 1603092

NAGRADNA IGRA
Ober Lunch Bar i SiB.hr vas nagrađuju sa 2 puta po 2 fiš-a. Za sudjelovanje u igri potrebno je ovdje ispod članka upisati "Petkom na FIŠ u Ober Lunch Bar Osijek" i čekati izvlačenje sutra predvečer (četvrtak). Pobjednike objavljujemo na Facebook fan page-u Ober Lunch Bar Osijek .
FIŠ su osvojili Zlaja Gajdoš i Josip Bando.  Dobitnici fiš mogu konzumirati petkom u idućih 30 dana uz prethodnu rezervaciju na 031/ 213-282

JELOVNIK

obermenu1Klik na sliku za veći prikaz
obermenu2Klik na sliku za veći prikaz

Potražite nas i na Facebooku

oberlunch495

 




Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr