FOTO i VIDEO: Dani vina i turizma u Našicama
Greška
  • [sigplus] Critical error: Image gallery folder 2012/danivinanasice is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

FOTO i VIDEO: Dani vina i turizma u Našicama

[sigplus] Critical error: Image gallery folder 2012/danivinanasice is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Nakon Beloga Manastira i Đakova, domaćin 4. po redu manifestacije Dani vina i turizma bile su Našice. Ovoga puta vrijeme je poslužilo pa se Našičanima i njihovim gostima na središnjem trgu predstavilo 20 tak proizvođača, udruga i obiteljskih gospodarstava.
nasicedanivina4951
Osječko-baranjska županija organizira tradicionalnu manifestaciju Dani vina i turizma s ciljem razvoja turističkih destinacija i sadržaja turističko-vinskih cesta s turističkom ponudom. Našice su danas pokazale dio te svoje ponude.

Idući vikend možete provesti u Osijeku jer se na Trgu svetog Trojstva u Tvrđi organizira završnica ovogodišnjih dana vina i turizma. Puno zanimljivosti, puno dobrih vina i zanimljivih turističkih destinacija će biti predstavljeno, a na vama je samo doći.

{galerija width=93 height=73}2012/danivinanasice{/galerija}

nasicedanivina49515

VIDEO:

FOTO: T.Čizmadija

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja