FOTO: Započeo projekt "Predstavi svoj zavičaj"

FOTO: Započeo projekt "Predstavi svoj zavičaj"

Uvodnim predavanjem koje je održao Ivan Kelić, asistent na Katedri za marketing, u ponedjeljak navečer na Ekonomskom fakultetu započeo je teorijski dio projekta “Predstavi svoj zavičaj”, koji zajednički organiziraju županijski Savjet mladih i studentska udruga “Akademis”.
predstavizavicaj495

Bilo je to prvo u nizu ovotjednih izlaganja na kojima će stručnjaci iz različitih područja (gospodarski stručnjaci, psiholozi, turistički djelatnici...) idućih dana, također na Ekonomiji, pojasniti zainteresiranima na koje načine mogu što bolje predstaviti zanimljive sadržaje na svojem području. Posebni gosti su predstavnici Grada i Županije.
predstavizavicaj4951

“Teorijski dio samo je uvod u praktični dio projekta 'Predstavi svoj zavičaj' koji će biti organiziran u svibnju. U sklopu njega, naime, natjecat će se prezentacijski timovi, a glavna nagrada je put u Tursku”, objašnjava Mislav Ćurić, predsjednik županijskog Savjeta mladih.
predstavizavicaj4954

Zainteresirani koji su željeli predstaviti ponudu i posebnosti svojega kraja mogli su se prijaviti do 29. ožujka, a to su učinila četiri tima. “Prvo će obići niz turističkih i gospodarskih lokacija u županiji poput obiteljsko-poljoprivrednih gospodarstava. Potom će u praktičnom, natjecateljskom dijelu nastojati najbolje predstaviti svoj kraj. Najbolji će ujesen u Tursku, gdje će predstavljati OPG-ove s ovoga područja”, istaknuo je Ćurić.

predstavizavicaj4954

predstavizavicaj4952


TEKST: T.Levak, www.glas-slavonije.hr

FOTO: D.Tijardović, SiB.hr
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja