VIDEO: Dani vina i turizma i ove godine bogati događanjima

VIDEO: Dani vina i turizma i ove godine bogati događanjima

danivina2012Nakon iznimnog uspjeha i velike posjećenosti prošle godine, ove će manifestacija Dani vina i turizma Osječko-baranjske županije trajati gotovo mjesec dana u nekoliko gradova diljem županije.

Dane vina i turizma ovoga vikenda otvoriti će Uskršnji gastro fest u Đakovu, a brojna događanja trajat će sve do petog svibnja.

Đakovačko korzo ove će subote ispuniti štandovi proizvođača hrane i pića, raznih udruga, OPG-ova, proizvođača suvenira i turističkih artikala. Zasvirat će tamburaši, zapjevati đakovačka klapa, no glavna zvijezda bit će gastro i enološka ponuda Đakovštine.

GALERIJA: Dani vina i turizma 2011.

U sklopu Dana vina i turizma organizirat će se i manifestacije 21. travnja u Belom Manastiru te 28. travnja u Našicama, a od 27. do 29. travnja u Osijeku se održava i Sajam lova, ribolova i kontinentalnog turizma. Završna manifestacija se petog svibnja ponovno održava u osječkoj Tvrđi.

Dio manifestacije bit će sajam antikviteta, a u isto vrijeme u Općini Erdut održava se i tradicionalni sajam cvijeća što će također upotpuniti proljetnu turističku ponudu županije.

 

Tekst i video: STV  

    
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja