Promo / Turizam

Predstavi zavičaj i osvoji putovanje u Tursku

Predstavi zavičaj i osvoji putovanje u Tursku

Smatraš se poduzetnim, kreativnim, uspješnim i tijekom mjesec dana možeš odvojiti svoja poslijepodneva za istraživanje zavičaja?

Izvrsno, ti si savršen kandidat za projekt Predstavi svoj zavičaj Studentske udruge "Akademis", pod pokroviteljstvom Županijskog Savjeta mladih Osječko-baranjske županije!

Pridruži nam se i sudjeluj u projektnim aktivnostima koje počinju predavanjima na Ekonomskom fakultetu a održat će ih stručnjaci iz prakse, potom slijede obilasci obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava Slavonije i Baranje koja imaju i turističku ponudu, te na kraju izrada prijedloga novih sadržaja i unaprjeđenja turističke ponude za izabrano gospodarstvo.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Budi baš ti dio pobjedničkog tima i osvoji putovanje u Tursku na 12 dana koje poklanja "Akademis"! U Turskoj imaš priliku predstaviti pobjedničko rješenje poznatim tvrtkama i agencijama u Kusadasi- u i Istanbulu. Spoji teoriju i praksu i pritom se sjajno zabavi i upoznaj ljepote Slavonije i Baranje. Možda upravo ti možeš doprinijeti promicanju kontinentalnog turizma i istovremeno steći zanimljivo međunarodno iskustvo.

Projekt počinje 02. travnja i trajat će do 15. svibnja 2012. godine, a čine ga četiri dijela:

1. Edukativni dio počinje 02. travnja i trajat će dva tjedna.
Sastoji se od serije predavanja za studente i mlade, svako predavanje trajat će 120 minuta, a bit će održano u prostoru Ekonomskog fakulteta u Osijeku Teme koje će biti obrađene na predavanjima su :

- Marketing
- Komunikacijske vještine
- Prezentacijske vještine
- Turistička djelatnost

Predavači su stručne osobe iz prakse koji će predstaviti vještine, metode i izazove s kojima se susreću u svakodnevnom radu.

2. Praktični dio trajat će od sredine travnja do sredine svibnja.
Studenti će biti podijeljeni u pet timova koji će posjetiti određeno obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo na području Osječko-baranjske županije, te će napraviti prijedlog novoga sadržaja za to gospodarstvo, promotivne materijale, suvenire i prezentaciju kojom će sudjelovati u natjecanju timova.

3. Natjecateljski dio u kojemu će svaki tim predstaviti svoju prezentaciju i ideje kako unaprijediti kontinentalni turizam na primjeru jednog obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva. Najbolji tim
bit će nagrađen besplatnim putem u Tursku!

4. Nakon natjecateljskog dijela pobjednički tim sudjelovat će i u izradi zajedničke prezentacije turističke ponude Osječko-baranjske županije koju će u Turskoj imati prigodu predstaviti turističkim agencijama zainteresiranim za predstavljanje Osječko-baranjske županije turskim turistima.

Kroz cijelu provedbu ovoga projekta sudionici će imati nadzor, te će usko surađivati s voditeljima projekta.

Što trebaš učiniti da i ti budeš dio ovog projekta?

Napiši motivacijsko pismo zašto misliš da bi baš ti trebao biti izabran za sudjelovanje u ovom projektu i natjecati se za putovanje u Tursku? Motivacijsko pismo ne smije biti duže od 1500 znakova s
prazninama. Za sudjelovanje u projektu OBAVEZNO je lajkati facebook stranicu Savjeta mladih Osječko-baranjske županije.

Uz motivacijsko pismo trebaš dostaviti i odgovore na ova pitanja:

OSOBNI PODACI :

Ime i prezime:

Datum rođenja:

Naziv fakulteta:

Godina studija:

Broj telefona:

E-mail:

Kontakt osoba (za hitne slučajeve) i njezin broj telefona:

Sve pošalji na e-mail adresu: [email protected]

[blockquote]Prijave su otvorene do 29. ožujka u ponoć, rezultati izbora bit će objavljeni najkasnije do 2. travnja 2012. (nedjelja navečer). Nepravodobne i nepotpune prijave neće se uvažiti.

Članovi pobjedničkog tima koji ne budu sudjelovali u svim aktivnostima predviđenim u projektu neće ići na put u Tursku, dakle sudjelovanje u svim fazama projekta je obavezno!

Partneri Studentskoj udruzi Akademis su Županijski savjet mladih Osječko-baranjske županije, tvrtka APP i Agencija za odnose s javnošću Simofnija.[/blockquote]

 


Izdvojeno

Reci što misliš!