VIDEO + FOTO: Sajam antikviteta

VIDEO + FOTO: Sajam antikviteta

Već tradicionalno kao i posljednjih nekoliko godina na prvu subotu u mjesecu zaživio je središnji trg u baroknoj jezgri Tvrđi. Razlog svima dobro poznat – sajam antikviteta.

Jedan od brendova Osijeka posljednjih godina zasigurno je sajam antikviteta, a koji je održan i ove subote. Kao i uvijek do sada Osječanima i njihovim gostima ponudio je obilje različitih  predmeta uglavnom iz nekih davnih vremena. No, osim što su mogli pogledati stari namještaj, figurice, nakit, razne posude, tkanine... posjetitelji su danas mogli uživati i u brojnim kolačima koji su se također nudili po štanodovima. A pomalo se trgovalo, pa su tako bili zadovoljni i trgovci i kupci koji su ovdje uspjeli pronaći pokoju sitnicu za sebe.
I premda je i sve to bilo dovoljno kako bi se provelo ugodno subotnje prijepodne, svi oni koji su se ovdje zatekli mogli su dobiti i besplatne informacije o baroknoj jezgri Tvrđi. Naime, osječki turistički vodići odlučili su organizirati šetnju tvrđom te građane upoznati sa svim njenim znamenitostima, a zainteresiranih je naravno bilo.

VIDEO:


GALERIJA SLIKA:
http://www.sib.hr/Dogadanja/foto-sajam-antikviteta.html

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr