Vina cijeloga svijeta od danas u baru "Vinita"

Vina cijeloga svijeta od danas u baru "Vinita"

vinita 400S izuzetnim zadovoljstvom Vas obavještavamo da je u srijedu 23. studenog 2011. otvorena prva Vinoteka i Vino bar u Slavoniji i Baranji „Vinita".

 

Osječku Vinoteku „Vinita" osnovali su supružnici Vinko i Tanja Ručević u sklopu koje se nalazi i mali Vino bar, a smještena je u starom podrumu u središtu grada udaljena 150m od središnjeg Trga A.Starčevića u Ulici J.J.Strossmayera 21. S posebnom osobnošću osmišljen interijer, koji plijeni ozračjem ugodne atmosfere i pozitivnih vibracija, osvaja posjetitelje vinoteke Vinita.

vinita 1

Osim širokog izbora vrhunskih vina iz svih regija Hrvatske kao i uvoza, posebnost ove Vinoteke je mogućnost kušanja, prezentacije te individualan pristup svakom posjetitelju. Uz bogatu ponudu vina, širok je izbor maslinovih ulja i rakija te vinskog pribora čime se možemo prilagoditi svakom kupcu za izradu poklon paketa, tvrtkama za vlastitu reprezentaciju, poslovnim partnerima, prijateljima za rođendane, vjenčanja i druge prilike.

vinita 2

vinita 3

Prolazeći pored polica s vinima i pregledavajući vinske karte možete se osjećati bespomoćno. Čak i supermarket može imati oko 600 različitih vina iz više od 20 zemalja – i nikoga tko se razumije u vina pri ruci za savjet? Za doista individualan izbor vina te odgovarajuću uslugu i ljubav prema vinima dođite u specijaliziranu trgovinu vinima „Vinita" jer kupovina vina bi trebala biti jedno od životnih zadovoljstava.

vinita 5

RADNO VRIJEME:
Ponedjeljak - Subota 9-21h
Nedjelja 9-13h

Kontakt:
Vinoteka i Vino Bar „Vinita"
J.J.Strossmayera 21, Osijek
Tel: 031/28 34 34
Mob: 098/17 47 108
Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

PR objava  
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja