Promo / Turizam

Isprobajte InterFlix ove jeseni: 5 europskih destinacija za 99 €

Isprobajte InterFlix ove jeseni: 5 europskih destinacija za 99 €

Ako vam je želja putovati Europom, vidjeti prekrasne krajolike, povijesnu arhitekturu, iskusiti živahan noćni život ili šetati primjerice talijanskom rivijerom, ove jeseni FlixBus predlaže InterFlix, popularnu kartu za kružna putovanja namijenjenu svima koji sanjaju o putovanju preko kontinenta po prihvatljivoj cijeni i njima prilagodljivim datumima putovanja.

InterFlix karta po cijeni od 99 €, putnicima nudi jedinstveno putovanje zelenim autobusom u bilo kojih 5 europskih gradova po izboru iz zelene mreže autobusnih linija koja povezuje čak 1700 destinacija u 28 zemalja s više od 300 tisuća dnevnih veza.

„Inspiriran željeznicama, osobito nakon pokretanja FlixTraina, FlixBus je svojim putnicima putem InterFlixa ponudio ekonomičan i jednostavan način putovanja Europm. Prije fakultetskih obaveza ili za one koji tek sada planiraju iskoristiti godišnji odmor ovo je savršena prilika za jedinstveno putovanje Europm. Jedna od brojnih prednosti putovanja FlixBusom je odlična povezanost i manjih gradova te zanimljivih mjesta koja pružaju lokalnu autentičnost van standardne turističke ponude. Kružno putovanje FlixBus autobusima s dodatnim prostorom za noge, utičnicama i besplatnim Internetom te toaletom pretvara u bezbrižno i udobno otkrivanje Europe.“ - izjavila je Petra Milanović, voditeljica odnosa s javnošću za FlixBus CEE South regiju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

InterFlix nudi mnogobrojne kombinacije i spajanja gradova po željama putnika. Za one koji žele posjetiti gradove istočne Europe koji su sve popularniji te nude bogat sadržaj tijekom čitave godine mogu primjerice odabrati kružno putovanje iz Osijeka prema Budimpešti, međusobno udaljene 4:00h vožnje. Nakon nekoliko provedenih dana u razgledavanju ovog grada, putovanjem u trajanju od 2:20h stiže se do Bratislave koja ostavlja na izbor kraći ili duži boravak ili možda samo jednodnevan izlet. Vožnja u trajanju od 4h Bratislavu spaja s prekrasnim Pragom koji se može spojiti s Münchenom do kojeg je potrebno 4:40h vožnje te isplanirati dobar provod na Oktoberfestu. Tura se može završiti u Osijeku ili bilo kojoj drugoj destinaciji po želji s bezbroj uspomena.

InterFlix kartu moguće je iskoristiti i za proputovanje Italijom koja je posebno atraktivna početkom jeseni. Primjerice kružno putovanje iz Zagreba prema Rimu, može se obilježiti uspomenama uz kraće ili duže boravke kroz Firencu, Bolognu, Padovu ili Veneciju.

Jedan proizvod, 5 putovanja: Kako iskoristiti InterFlix kartu

Odabirom InterFlix opcije, na mail korisnika stiže 5 voucher kodova za izabrane destinacije koji vrijede tri mjeseca te se odnose samo na direktne linije iz FlixBus mreže. InterFlix opcija omogućuje i kombinaciju FlixBusa i FlixTraina za putovanja Njemačkom. Karta glasi na ime putnika, te nije prenosiv na drugu osobu. Promjena karte, odnosno destinacije ili datuma putovanja je moguća, a putnik može ponijeti besplatno jedan komad ručne i 2 komada putne prtljage. Više informacija o načinu plaćanja i kupovini InterFlix karte možete saznati na interflix.flixbus.com. Pojedinačna putovanja mogu se rezervirati i putme www.flixbus.hr ili putem besplatne FlixBus aplikacije.

  


Izdvojeno

Reci što misliš!