Promo / Turizam

S Advent autobusnom kartom do brojnih popusta na Adventu u Zagrebu

S Advent autobusnom kartom do brojnih popusta na Adventu u Zagrebu

Autobusni prijevoznici Panturist, APP i Autotrans, članovi grupe Arriva Deutsche Bahn, za sve one koji planiraju posjetiti Advent u Zagrebu pripremili su Advent povratnu kartu s kojom putnici iz svih krajeva Hrvatske svakodnevno mogu putovati u Zagreb i čijom kupnjom ostvaruju brojne popuste u centru metropole.

Najbolji Advent u Europi, onaj u Zagrebu, i ove će godine, od 02.12.2017. do 07.01.2018. tisućama blještavih lampica, zvončićima, medenjacima, kuhanim vinom i bogatim popratnim programom grijati srca svih posjetitelja. Organizatori najavljuju i mnogobrojne novosti pa će zagrebačka božićna bajka biti podjednako zanimljiva onima koji su već ranije imali priliku uživati u njoj kao i onima koji planiraju doživjeti blagdansku atmosferu naše metropole po prvi put.

Za sve njih autobusni prijevoznici Panturist, APP i Autotrans uveli su Advent povratnu kartu koju je moguće kupiti na svim prodajnim mjestima navedenih prijevoznika kao i online, a za putovanje u razdoblju od 02. prosinca 2017. do 07.siječnja 2018.

Odlazak na Advent u Zagrebu ne mora biti rezerviran samo za vikend jer je zahvaljujući svakodnevnim linijama prijevoznika Panturist, App Požega i Autotrans čaroliju blagdana u glavnom gradu moguće je doživjeti bilo koji dan u tjednu, a putnik sam bira i vrijeme polaska odnosno povratka. Što je najvažnije, Advent povratna karta putnicima donosi i brojne dodatne pogodnosti pa uz njeno predočenje isti dobivaju:

• 15% popusta na rezervaciju smještaja u hostelu Taban (uz prethodnu rezervaciju s napomenom Advent povratna karta), dok u Taban baru uz konzumaciju vruće čokolade s rumom ili kuhanog vina, dobivaju gratis višnjevac ili medicu.
• 15% popusta na cjelokupnu ponudu restorana Lanterna na Dolcu
• 20% popusta na ulaznicu za vidikovac Zagreb 360° uz koju besplatno dobivaju i karticu Zagreb 365, iskoristivu do 31.01.2019. s kojom ostvaruju:
- neograničeni broj besplatnih dolazaka na vidikovac Zagreb 360°
- jednokratno 20% popusta u nekim od najposjećenijih muzeja u Zagrebu (Muzej prekinutih veza, Muzej iluzija, Muzej torture)
- višekratno 10% do 20% popusta u nekim od najpoznatijih i najposjećenijih ugostiteljskih objekata u krugu 200 m od vidikovca
- besplatnu degustaciju vina i rakija u vinariji Vino i to

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osim što donosi brojne pogodnosti, Advent povratna karta ujedno je i vrlo povoljna pa se tako primjerice cijena iste za putovanje iz Nove Gradiške kreće već od 114 kn, iz Slavonskog Broda od 116 kn, iz Đakova od 137 kn, iz Požege od 150 kn i iz Osijeka od 149 kn, a prilikom online kupnje, putnici ostvaruju i dodatnih 5% popusta.

Više informacija o pogodnostima putovanja autobusom na Advent u Zagrebu nalazi se na LINKU.

   

   


Izdvojeno

Reci što misliš!