Promo / Turizam

I ove godine doživite čarobnu jesen u Đakovu

I ove godine doživite čarobnu jesen u Đakovu

Turistička zajednica grada Đakova u suradnji s turističkim djelatnicima na području grada Đakova dogovorila je razne popuste koje možete iskoristiti od 23. rujna do 17. prosinca 2017., petkom, subotom i nedjeljom.



Đakovački trgovi, katedrala, crkve, muzeji, ulice, parkovi, hoteli, restorani, trgovine i drugo, nisu kuće predmeta, slika, kamena, drveća, nego ideja, priča, doživljaja, odnosno spletovi osjetilnih i emocionalnih doživljaja đakovačkih proizvoda, usluga, atrakcija, događanja, odnosa i njihovih kombinacija.

Dopustite si doživjeti ono što je poznati putopisac Matko Peić zapisao o Đakovu: ”Nigdje se ne možeš razmaziti kao u srcu Slavonije, u Đakovu.”
Zainteresirani za ovu inicijativu mogu preuzeti i isprintati VODIČ i VAUČER ZA POPUSTE u jesenskoj promotivnoj akciji: ”Doživite čarobnu jesen u Đakovu!” 2017.

Hoće li odluka biti doći s voljenom osobom ili sa društvom? Nije važno jer su popusti osigurani za sve opcije, 10% za par i 15% za grupe.
Na vaučeru se pronađe usluga koja se želi iskoristiti, od odmora u hotelima, pansionima i apartmanu do kušanja hvaljenih jela đakovačkih restorana.
Uz smještaj i gastro doživljaje, za sve posjetitelje smo napravili jedan vodič kroz Đakovo za vrijeme jeseni. Uz obilazak znamenitosti, svakako će pažnju privući manifestacije, vinsko-turističke ceste đakovačkog vinogorja, noćni život…

Turistička zajednica grada Đakova svim dragim gostima stoji na raspolaganju. Vodič i Vaučeri se mogu preuzeti na web stranici TZG Đakova, ili kontaktom na e-mail: [email protected]

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Preuzimanje VODIČA - Čarobna jesen u Đakovu
Preuzimanje VAUČERA - Čarobna jesen u Đakovu

Isključivo se na Vaučeru nalazi popis ugostitelja, s adresama, koji sudjeluju u akciji s popustom. Akcija vrijedi svaki petak, subotu i nedjelju od 23. rujna do 17. prosinca 2017.

Prije dolaska obavezno kontaktirati ponuđača čija se usluga želi koristiti radi obvezne rezervacije termina i svakako ponijeti vaučer!

Dobrodošli u Đakovo…grad koji će Vas razmaziti!

   


Izdvojeno

Reci što misliš!