Restoran Didin Konak - posebna ponuda u siječnju - Vina domaćih majstora u kombinaciji s ribom vrhunske kvalitete

Restoran Didin Konak - posebna ponuda u siječnju - Vina domaćih majstora u kombinaciji s ribom vrhunske kvalitete

didin konak 01

Slavonija i Baranja, hrvatska provansa, mjesto tajnovitih šuma, nepreglednih brežuljaka, bogatih vinograda ima još jedan, već sada dobro znan biser, a nalazi se u srcu Kopačeva, na dlanu Kopačkog rita.

Ime mu je Didin Konak. Bajkovito seosko imanje postalo je omiljen izbor istinskih ljubitelja baranjske gastoronomije, enologije i tradicije. Udaljenost ovog bisera samo pedeset metara od poznate šetnice Kopačkog rita stvara idealnu sinergiju tradicionalne i moderne Baranje s prirodom Kopačkog rita.

Ponuda imanja Didin Konak objedinjena je kroz vinskih podrum, apartmanski i pansionski smještaj, te restoran. Vinski podrum čuva preko petsto vina raznih proizvođača. U apartmanski i pansionski smještaj utkan je duh same baranjske kulture, a restoran obiluje širokom ponudom tradicionalnih baranjskih delicija i kapljicom samo najboljih baranjskih proizvođača. 

didin konak 02

Upravo ovaj poseban spoj tradicionalne i moderne gradnje s netaknutom prirodom Kopačkog rita, bogata gastronomska i enološka ponuda primarni su odabira ovog imanja kao omiljene destinacije svih ljubitelja baranjskih običaja i tradicije.

Riba kao glavna delicija restorana Didin Konak ima posebno mjesto u ponudi. Fiš paprikaš, perkelt od soma, šaran u rašljama i na razne druge načine, nerijetki su odabir gostiju Restorana Didin Konak. Uz kvalitetnu ribu, meso divljači s domaćeg lovišta, u ovom restoranu, poslužuju se vina i žestice, ali samo najboljih majstora. Deserti su posebna priča.

Na jedinstvenu kombinaciju ribe i vino stavljen ja poseban naglasak u mjesecu siječnju.

didin konak 03

POSEBNA PONUDA RESTORANA DIDIN KONAK U SIJEČNJU

• FIŠ za dvije osobe u kombinaciju s jednom litrom vina umjesto po cijeni 160 kuna sada možete kušati po cijeni 129 kuna.
• ŠARAN NA RAŠLJAMA težine 2,5 kilograma za dvije osobe i jedna litra vina umjesto po cijeni 350 kuna sada je dostupan po cijeni od 199 kuna.

Topla obiteljska atmosfera restorana, profesionalno i ljubazno osoblje doprinijet će posebnom doživljaju Baranje i vaš posjet Didinom Konaku učinit će posebnim. Tko jednom dođe u ovu oazu mira i opuštanja rado se u nju vraća. 

Kontakti: 

031 752 100

Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

http://www.didinkonak.hr/

NAGRADNA IGRA
Restoran Didin konak poklanja 1x POSEBNA PONUDA RESTORANA DIDIN KONAK U SIJEČNJU (s uključenim fišem). U komentar ušišite: Uživam u fišu u carstvu Kopačkog rita i Didinog konka. Dobitnike ćemo proglasiti 22. siječnja.

Dobitnik: Josip Vojak

   
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

Srijeda

Četvrtak