Promo / Turizam

ŠRC Kneževi Vinogradi - oaza odmora i rekreacije u srcu Baranje

ŠRC Kneževi Vinogradi - oaza odmora i rekreacije u srcu Baranje

Sportsko-rekreacijski centar Kneževi Vinogradi posjetitelje će oduševiti bogatstvom sadržaja. U njegovu se kompleksu nalaze olimpijski bazen veličine 25x50 m, mali dječji bazen 8x8 m, dječje igralište, fitness sprave na otvorenom, sportski tereni (nogomet, mali nogomet, košarka, odbojka na pijesku), ribnjak, šetalište te ugostiteljski objekt restoran ˝Panon˝ i sala za svečanosti.

U bogatom prirodnom okružju bjelogoričnog i crnogoričnog drveća, ukrasnih živica i velikih travnatih površina, ovo je izletište prava oaza gdje svoje mjesto pronalaze brojni gosti od obiteljskih posjeta, školskih ekskurzija, umirovljenika do stručnih poslovnih skupova i teambuilding-a.

S ljubavlju njegovan okoliš, čistoća bazena te svježi zrak s obronaka baranjskog brda čine boravak u Sportsko-rekreacijskom centru Kneževi Vinogradi jednostavno nezaboravnim.

Iako temperature još nisu dostigle one očekivane, kupališna sezona na SRC Kneževi Vinogradi započela je prije skoro mjesec dana te su od tada na kompleksu održana mnogobrojna događanja – zumba fitness, obiteljske i sportske igre, dječje priredbe, GatorFest – festival dobrog vina, nastup HKUD Beli Manastir, žive svirke te svakodnevno praćenje utakmica EURO 2016 uz promotivna pića i besplatne grickalice.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prošle godine kompleks je posjetilo preko 20.000 kupača, a najava velikog broja događanja i programa predviđenih za ovo ljeto na bazenima, kao i otvaranje vinoteke i kušaonice vina u sklopu SRC-a sigurno će izazvati još veći interes lokalnog stanovništva, kao i onog iz drugih dijelova Hrvatske ali i inozemstva.

Facebook stranica SRC Kneževi Vinogradi:  https://www.facebook.com/src.knezevi.vinogradi/

Tijekom kupališne sezone cijena jednodnevnih ulaznica iznosi:
•    za djecu do 15 godina - 5,00 kuna
•    za odrasle - 10,00 kuna
Sezonske ulaznice:
•    za djecu do 15 godina – 100,00 kuna
•    za odrasle – 200,00 kuna

Za djecu koja prođu ispod ruke našeg klauna, ulaz je besplatan.

Radno vrijeme
Kupalište: 09 - 19 h
Restoran Panon: 09 – 22 h
Kontakt
Kneževi parkovi d.o.o. -  031 730 041
Restoran Panon - 031 730 999, 098 981 0148 (voditelj)

[important title=]NAGRADNA IGRA
Povodom službenog početka ljeta, tvrtka Kneževi parkovi d.o.o. (upravitelj kompleksa) časti dvoje čitatelja sa 2x1 sezonskom ulaznicom. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi na kupanje u Kneževe Vinograde!

DOBITNICE:
Nikolina Vulić
Renata Piroš[/important]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!