Promo / Turizam

Valentinovo u Veneciji i Budimpešti uz Kroko Trade

Valentinovo u Veneciji i Budimpešti uz Kroko Trade

Putnička agencija Kroko Trade organizira bajkovite izlete za Valentinovo u Veneciju/Veronu i Budimpeštu. U nastavku pogledajte detalje ponude.

[13.2.-14.2.2016.] BAJKOVITO VALENTINOVO U GRADOVIMA LJUBAVI VENECIJI I VERONI, za samo 570 kuna po osobi!

[VENECIJA] Najljepši grad na svijetu! Mostovi, ulice, trgovi, otoci, gondole, Sveti Marko... sve je to Venecija, u povijesti poznata kao "Kraljica Jadrana" i "Grad mostova". Venecija je poznata i po jednom od najpopularnijih europskih karnevala koji je do dan danas ostao čaroban po tome što je u njega uključen cijeli grad.

[VERONA] Uvijek je imala važan strateški položaj, čemu svjedoče mnoge zidine i utvrde izgrađene tijekom vremena. Verona je grad ljubavi i glazbe a u veljači nosi pojačano crveno ruho ljubavi. Svoju privlačnost zahvaljuje živopisnim ulicama, predivnim trgovima, umjetnosti... Posjeduje mnoštvo kulturno-povijesnih spomenika kao što su dom Julije Capuletti, terasa gdje se sastajala sa svojom ljubavi Romeom...

CIJENA UKLJUČUJE:

> Prijevoz visokokvalitetnim autobusom
> Jedno noćenje s doručkom u hotelu s 3*
> Razgledavanje Venecije i Verone uz stručnog vodiča
> Boravišnu pristojbu
> Troškove organizacije i realizacije puta

CIJENA NE UKLJUČUJE:

> Ulaznice za objekte koji se posjećuju u slobodno vrijeme (muzeji – cca 2 € i sl.)
> Vožnju Vaporettom (cijena iznosi 12€ i plaća se na licu mjesta vodiču)

Preporučujemo uplatu putnog zdravstvenog osiguranja!

PROGRAM:

[12.2.2016. - Petak]
Polazak iz Osijeka u 22.00 ispred Bille (Sjenjak). Vožnja autobusom kroz Sloveniju i Italiju uz kraća zaustavljanja.

[13.2.2016. - Subota]
Dolazak u Veneciju u ranim jutarnjim satima na Punta Sabbione/Tronchetto nakon čega slijedi plovidba do otoka SVETI MARKO. Šetnja uz vodiča do TRGA SVETOG MARKA - DUŽDEVE PALAČE - MOSTA UZDISAJA - NOVIH PROKURATIVA - TORNJA SA SATOM - MOSTA RIALTO - TRŽNICE. Nakon razgledavanja je predviđeno slobodno vrijeme za kupovinu, osobne programe ili posjete muzejima. Oko 19 sati slijedi povratak Vaporettom u pristanište nakon čega slijedi vožnja autobusom do hotela. Odmor i noćenje u hotelu.

[14.2.2016. - Nedjelja]
Doručak i odjava iz hotela nakon čega slijedi vožnja autobusom do Verone. Po dolasku slijedi razgled grada gdje se odvijala jedna od najvećih ljubavnih romansi između Romea Montecchia i Giuliette Capuletti. Razgled Piazze Bra, Arene, Piazze delle Erbe, Piazze dei Signori, scale delle Raglone, Julijine kuće... Slijedi slobodno vrijeme za individualne programe i uživanje nakon čega slijedi okupljanje i polazak za Osijek. Dolazak u Osijek kasnim noćnim satima.

Budući da je broj aranžmana ograničen a na sam spomen nerealno povoljne cijene i jednim dijelom rezerviran, preporučujemo Vam da ne čekate više ni trenutak kako ne biste ostali bez Vašeg mjesta. Kontaktirajte nas još danas i osigurajte si nezaboravno bajkovito putovanje!
Mnogi su se već odlučili i uživaju s nama, pridružite nam se i Vi!

PRIJAVE I REZERVACIJE:

> Pozivom na 092 289 52 83 // 091 25 21 363 ili
> Osobnim dolaskom u našu poslovnicu na Trgu Lavoslava Ružičke bb

Napomena: Agencija zadržava pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja u slučaju nedovoljno prijavljenog broja putnika ili u slučaju promjene kalkulativnih elemenata. Cijena ovog aranžmana kalkulirana je na min. 40 plaćenih putnika. Tijekom putovanja agencija zadržava pravo izmjene programa ako za to postoji potreba, ali se obavezuje program izvršiti u cijelosti. Agencija također zadržava pravo izmjene satnice polazaka i satnice uopće ako je to iz tehničkih razloga potrebno.

kroko budimpesta

[13.2.-14.2.2016.] VALENTINOVO U BUDIMPEŠTI za samo 430 kuna po osobi!

Iskoristite ovu sjajnu priliku i provedite Valentinovo u prekrasnoj Budimpešti!

[BUDIMPEŠTA] Budimpešta, 'kraljica Dunava', grad mnogobrojnih termi i bivša prijestolnica Ugarskog kraljevstva. Predivna u svako doba godine. Jednostavno, mjesto je koje se treba vidjeti.

Budimpešta je glavni grad Mađarske kao i glavni politički, industrijski, trgovački i prometni centar zemlje. Ima preko 1,7 milijuna stanovnika. Postala je jedinstveni grad 1873. godine spajanjem Budima i Starog Budima na desnoj obali Dunava s Peštom na lijevoj obali. Bila je drugim središtem Austro-Ugarskog Carstva koje se raspalo 1918. godine.

Jedan od najljepših gradova Europe zbog mnogih svojih znamenitosti od kojih su Budimski dvorac, Andrassy-eva avenija, Trg heroja u Budimpešti i Milenijska podzemna željeznica upisani na UNESCO-v popis mjesta svjetske baštine u Europi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


CIJENA UKLJUČUJE:

> Prijevoz visokokvalitetnim autobusom
> Jedno noćenje s doručkom u hotelu s 3*
> Razgledavanje Budimpešte uz stručnog vodiča
> Boravišnu pristojbu
> Troškove organizacije i realizacije puta

CIJENA NE UKLJUČUJE:

> Ulaznice za objekte koji se posjećuju u slobodno vrijeme
> Vožnju brodom po Dunavu: 10 - 12 € po osobi
> Ručak u Čarda restoranu: 15 € po osobi
> Muzej Lijepe Umjetnosti
> Posjet ZOO vrtu
> Dodatno putno zdravstveno osiguranje

PROGRAM:

[13.2.2016. - Subota]
Polazak iz Osijeka u ranim jutarnjim satima s parkirališta Bille (Sjenjak). Vožnja autobusom do Budimpešte, uz kraća zaustavljanja putem radi odmora.

Dolazak u Budimpeštu u prijepodnevnima satima. Po dolasku u Budimpeštu slijedi razgledavanje gradskih znamenitosti u društvu pratitelja.
Razgledavanje započinje s obilaskom CITADELLE (vidikovac, prekrasan panoramski pogled na grad) i SPOMENIKA POBJEDE. Nakon toga slijedi vožnja autobusom po Budimpešti i usputno razgledavanje TRŽNICE, NACIONALNOG MUZEJA te najveće SINAGOGE u Europi.
Slijedi vožnja ulicom ANDRASSY i razgled ZGRADE OPERE, MUZEJA TERORA i mnogih drugih kulturnih ustanova. Dolazak na TRG HEROJA, nakon čega postoji mogućnost posjeta MUZEJU LIJEPE UMJETNOSTI ili posjet ZOO vrtu (fakultativno).

Obilazak autobusom oko TRGA HEROJA sa spomenicima i DVORCA s kraja 19. stoljeća. Nakon toga slijedi odlazak u VACI ulicu i obilazak BAZILIKE SVETOG IŠTVANA nakon čega je predviđeno slobodno vrijeme u VACI ulici za osobni program.
Odlazak u hotel.

Mogućnost odlaska u večernjim satima na vožnju brodom po prekrasnom Dunavu kao i odlaska na večeru u ČARDU (fakultativno).
Povratak u hotel. Noćenje.

[14.2.2016. - Nedjelja]
Doručak. Odjava iz hotela.
Obilazak KRALJEVSKOG BRDA, RIBARSKOG BASTIONA, CRKVE MATIJE KORVINA, TRGA SV. TROJSTVA, GOSPODSKE ULICE, KRALJEVSKE PALAČE i brojnih drugih spomenika.

Potom slijedi slobodno vrijeme za posjet slastičarnicama KORZO i RUSVURM i osobni program.
Vožnja autobusom do dijela grada OBUDE, gdje se tijekom vožnje iz autobusa mogu vidjeti OSTACI IZ RIMSKOG RAZDOBLJA (AMFITEATAR, TERME, OSTACI VODOVODA, MUZEJ AKVNUM).

Obilazak dvorca GODOL, najljepšeg dvoraca u Mađarskoj čiji je česti posjetitelj za ljetnih mjeseci bila carica SISSI.
Polazak za Osijek. Dolazak u Osijek u noćnim satima.

PRIJAVE I REZERVACIJE:
> Pozivom na 092 289 52 83 // 091 25 21 363
> Osobnim dolaskom u našu poslovnicu na Trgu Lavoslava Ružičke bb (željeznički kolodvor)

Napomena: Agencija zadržava pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja u slučaju nedovoljno prijavljenog broja putnika ili u slučaju promjene kalkulativnih elemenata. Cijena ovog aranžmana kalkulirana je na min. 30 plaćenih putnika. Tijekom putovanja agencija zadržava pravo izmjene programa ako za to postoji potreba, ali se obavezuje program izvršiti u cijelosti. Agencija također zadržava pravo izmjene satnice polazaka i satnice uopće ako je to iz tehničkih razloga potrebno.

  


Izdvojeno

Reci što misliš!