Promo / Turizam

Advent u Štajerskoj – Last Minute 690 kuna

Advent u Štajerskoj – Last Minute 690 kuna

Panturist organizira put na Advent u Štajarskoj po last minute cijeni od samo 690 kuna. Putuje se ovaj vikend, a polasci autobusa su iz Vinkovaca, Osijeka i Slavonskog Broda. 

1. dan, subota, GRAZ, LEOBEN
Polazak iz Vinkovaca s autobusnog stajališta u centru u 2,45 sati, iz Osijeka ispred Bille (Trpimirova) u 3,30 sati. Vožnja prema Grazu – na adventske i božićne sajmove koji se održavaju na više lokacija u gradu i stvaraju blagdansko raspoloženje. Razgled Graza: Glavni trg, Gradska vijećnica, Opera, Glockenspiel zvono, Kaštel, Staro Isusovačko Sveučilište, Katedrala i Mauzolej. Slobodno za vlastite programe. Odlazak prema čarobnom gradiću Leobenu. Božićno selo na leobenskom glavnom trgu predstavlja se u idiličnom izdanju. Vrhunski umjetnički proizvodi zanata, božićne poslastice, topli napitci i brojne ideje za idealne božićne poklone pronaći ćete u kolibama božićnog sajma. Djeca će se veseliti vožnji božićnim vlakićem, u adventskoj radionici za izradu nakita i kolača kao i u pošti za božićne želje i čestitke iz koje mogu svoje želje poslati izravno Djedu Božićnjaku. Smještaj u hotelu 3*. Noćenje

2. dan, nedjelja, MARIAZLELL, FROHNLEITEN
Bogati buffet doručak. Nastavak putovanja do romantičnog gradića Mariazella, poznatog hodočasničkog svetišta. Ispred živopisne kulise bazilike, usred zimskog svijeta okolnih planina regije Mariazeller Land, u središtu pozornosti se nalazi blagdanska atmosfera adventa. Atrakcije sežu od najvećeg božićnog vijenca koji je ušao u Guinnessovu knjigu rekorda, 5 metara visoke kuće medenjaka izgrađene od više od 1000 kg pravih medenjaka, živućih Mariazellskih jaslica s kozama i magarcima, sve do adventskog kalendara velikog kao cijela kuća te poštanskog ureda za božićne želje i čestitke. Slobodno vrijeme za kupovinu i uživanje u božićnom sajmu. Nastavak puta prema Frohnleitenu – mjestu koje se smjestilo na rijeci Muri i dobitnik je godišnje nagrade za najljepše uređeno adventsko malo mjesto. Na glavnom trgu nalazi se jedinstvena, bogato okićena barokna crkva koja je u vrijeme adventa posebno lijepa. Polazak prema Hrvatskoj u ranim večernjim satima. Povratak u Osijek.

Više informacija: http://panturist-turizam.hr/putovanja/advent-u-stajerskoj/

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!