Promo / Turizam

Kroko Trade vas vodi na Oktoberfest

Kroko Trade vas vodi na Oktoberfest

Dragi naši Kroko putnici, najveći festival piva Oktoberfest otvara svoja vrata! Pozivamo vas da zaplovite potocima piva, plesa i zabave u predivnom Munchenu!

Dođite ne Theresienwiese, Terezijine livade sa nama i smjestite se u jedan od petnaestak šatora, od kojih je najpoznatiji Schottenhamel i probajmo najbolje bavarske delicije, poput Weisswurst, Spätzle ili Leberkäse i nazdravimo s pivima 6 minhenskih pivovara ! Augustiner, Hofbräu Münchner, Hacker-Pschorr, Paulaner, Löwenbräu, i Spaten-Franziskaner.

Uživajte s Kroko Tradeom u nezaboravnoj manifestaciji! Budite dio Oktoberfesta 2015.

Plan puta:

- Polazak iz Osijeka (18.09., 02.10. - popunjeno), ispred Bille na Sjenjaku u 20:00h. Vožnja kroz Sloveniju i Austriju, Njemačku uz kratka stajanja za predah i odmor.
- Dolazak u Munchen u jutarnjim satima, nakon čega slijedi obilazak Munchenskih znamenitosti uz našeg vodiča.(KÖNIGSPLATZ, LEOPOLDSTRASSE, MARIENPLATZ, KARLPLATZ, PLATZL, SCHWABING,...)
- Nakon obilaska slijedi posjet Oktoberfestu i slobodno vrijeme za uživanje u festivalu piva poznatom diljem svijeta!
- Polazak za Osijek u dogovoru s grupom, do 23 h su otvoreni šatori . Vožnja prema Osijeku uz kraća stajanja radi odmora.
- Dolazak kući u ranim jutarnjim satima.

DATUM POLASKA: 18.09. i 02.10.

CIJENA:
Last Minute cijena: 300,00 kn
First Minute cijena vrijedi do popunjenja kapaciteta po FM cijeni.

Cijena uključuje:
• prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu putovanja
• turističkog pratitelja tijekom puta
• razgled Münchena
• troškove organizacije i prodaje aranžmana

Cijena ne uključuje:
• Ulaznice za objekte koji se fakultativno posjećuju
• Putno osiguranje

Za državljane RH viza za Njemačku nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica.

PRIJAVITI SE MOŽETE POZIVOM NA 099/253 3808 ILI 091/2521 363 ILI OSOBNIM DOLASKOM U NAŠU POSLOVNICU NA TRGU LAVOSLAVA RUŽIČKE BB (ŽELJEZNIČKI KOLODVOR)

NAPOMENA: Agencija zadržava pravo primjene cijene ili otkazivanja putovanja u slučaju nedovoljnog broja putnika ili u slučaju promjene kalkulativnih elemenata.

Cijena ovog aranžmana je izračunata na bazi 40 putnika.

Tijekom putovanja agencija zadržava pravo izmjene programa ako za to postoji potreba, ali se obavezuje program u potpunosti izvršiti.
Agencija također zadržava pravo izmjene satnice polaska ako je to iz tehničkih razloga potrebno.  Agencija će putnike obavijestiti ukoliko bude ikakvih promjena.

[important title=Nagradna igra]Kroko Trade poklanja 1x put na Oktoberfest. U komentar upišite Kroko Trade i SiB.hr me vode na Oktoberfest!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dobitnica: Sara Šteger[/important]

     


Izdvojeno

Reci što misliš!