Promo / Turizam

Panturist predstavlja novi katalog Ljeto 2015

Panturist predstavlja novi katalog Ljeto 2015

Atraktivne destinacije na Jadranu, povoljne cijene te organizirani prijevoz do smještaja dio su novog Panturistovog kataloga LJETO 2015.

Turistička agencija Panturist i ove je godine izdala vlastitu ponudu ljetovanja diljem Jadrana, kao i vlastite posebne akcije.
Tako se ove godine u posebnim ponudama u Panturistovom katalogu Ljeto 2015. može pronaći izuzetno atraktivna i cjenovno povoljna Makarska, hotel Rivijera, za koju se slobodno može reći da je sada već i tradicionalna destinacija slavonskih putnika.

Iz tog je razloga Panturist, Makarsku rivijeru ove godine obogatio i dodatnim hotelskim smještajem u hotelu Laguna u starom ribarskom mjestu Gradac.

Posebnu ponudu i dalje nadopunjava naš najsunčaniji otok Hvar s predivnom šljunčanom plažom ispred turističkog naselja Adriatic u Vrboskoj koje se uvijek rado preporuča obiteljima.

Izuzetno atraktivne cijene za boravak od 7 dana na bazi polupansiona koje se kreću od 1.480 kn po osobi, možete nadograditi i organiziranim autobusnim prijevozom. Na zahtjev naših putnika, koji svoj godišnji odmor žele provesti bezbrižno i na putu do ljetne destinacije, organizirani autobusni prijevozi će i ovog ljeta prometovati svakog petka (počevši od 19.6. za Makarsku rivijeru i otok Hvar za već od 400 kn povratna karta) ili subote (počevši od 20.6. za Crikveničku rivijeru za 380 kn povratna karta) iz Osijeka, Vinkovaca i Slavonskog Broda.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za one koji već planiraju svoj godišnji odmor, Panturist odobrava 5% popusta na ponudu iz kataloga Ljeto 2015. za sve uplaćene aranžmane do 31.5.2015.

Kako bi zasluženo ljetovanje bilo dostupno svakom tko to želi, Panturist se pobrinuo i o mogućnosti obročnog plaćanja, kao i za popuste za djecu na prijevoz i na smještaj.

Svoj primjerak kataloga kao I više informacija možete pronaći u vama najbližim poslovnicama u Osijeku, Slavonskom Brodu ili Vinkovcima te putem sljedećih kontakata:

www.panturist-turizam.hr
[email protected]
T: 031 214 388

  


Izdvojeno

Reci što misliš!