Promo / Turizam

Putujte Europom ovog proljeća s Panturistom

Putujte Europom ovog proljeća s Panturistom

Dolaskom toplijih dana te buđenjem iz zimskog sna, ljubitelji putovanja postaju nemirni i spremni na promjenu okoline. Stoga je Panturist za njih pripremio proljetna putovanja Europom u kojima će svatko pronaći nešto za sebe i svoj duh.

Obitelji i djecu te za one koji se tako osjećaju, očekuje otvorenje sezone 28.3. u Gardalandu za već od 590kn s uključenom ulaznicom u park.
U ponudi se nalaze i najdraže proljetne destinacije Panturistovih putnika kao što su Prag (Beerfest), Budimpešta ili Beč za već od 450kn, a za one koji žele nešto malo drugačije ponuđen je Krakow za već od 1.330 kn. Svi programi uključuju autobusni prijevoz, a kako bi boravak u izabranom gradu bio maksimalno iskorišten, putnicima je na raspolaganju vodič koji će ih uputiti u sve čari izabrane destinacije.

Ljubitelji Londona pak mogu ovdje provesti 5 nezaboravnih dana! Zrakoplovom iz Osijeka, uključenim taksama te noćenjem u hotelu s 3* i vodičem, potrebno je izdvojiti od 4.190kn.

Više informacija o proljetnim programima Panturista možete pronaći u vama najbližim poslovnicama u Osijeku, Slavonskom Brodu ili Vinkovcima te putem sljedećih kontakata:

www.panturist-turizam.hr
[email protected]
T: 031 214 388

   

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!