Promo / Turizam

Kroko i Pump vas vode na nezaboravni rafting Neretvom

Kroko i Pump vas vode na nezaboravni rafting Neretvom

Rafting je spuštanje po manje ili više divljim rijekama u gumenom čamcu koji se naziva raft. To je avantura i pravi sportski i turistički užitak. Rafting izleti su pogodni za svakoga i nije potrebno prethodno znanje iz veslanja.

Rafting vodiči su iskusni kajakaši-skiperi, vrsni poznavaoci divljih voda a naročito rijeke Neretve. Uz njih ćete na atraktivan i neobičan način doživjeti ljepotu rijeke i njenih kanjona. Rijeka je jedna od najljepših i najčistijih rijeka svijeta. Neokrnjena priroda doline rijeke Neretve i njeni smaragdni brzaci ce vas impresionirati. Zato, ne propustite priliku da veslate po njoj čamci ("gumenjaci" ili "raft") za rafting napravljeni su od izuzetno otporne višeslojne gume te imaju više odvojenih zračnih komora. Duljina rafta je između 3 i 6 metara.U većini slučajeva raft ima i kormilara ("skipera") koji sjedi na krmi rafta i kormilom ili češće veslom upravlja i navodi raft kroz riječne brzace.

ITINERER PUTOVANJA:

Polazak 28.3.2015 ispred Bille na sjenjaku u 5:00 sati. Slijedi putovanje prema našem odredištu. Dolazak u bazu 6km od Konjica uz Neretvu-selo Držajići do 10:00 sati. Tamo vas čeka doručak (pura sa kiselim mlijekom,mix sirevi sa uštipcima...). Nakon toga je spremanje za rafting, na raspolaganju je izbor rafting odjela i obuće za vodu. Prijevoz na start raftinga (11:00 h) Glavatičevo, cca60 min informiranje i fotografiranje, Vidikovac, Boračko jezero, spremanje za vodu, adaptacija cca 15 min. Rafting uz Neretvu do ušća Rakitnice, pauza-kupanje, sunčanje, fotografiranje 30 min. Nastavak raftinga kroz kanjon do kampa u selu Džajići. Dolazak u bazu i spremanje "suha odjeća". Slijedi ručak (više domaćih specijaliteta), kava, sokovi. Nakon toga možete nastaviti uživati uz glazbeni program sve do 18:00 sati kada je predviđen polazak kući.

INFO:
- svakim raftom upravljaju iskusni skiperi IRF licenca trening
- svi raftovi su registrirani i osigurani putničkim osiguranjem za sve
- ukupna dužina raftinga niz Neretvu je 18 km a vrijeme trajanja 3,5 h
- svaki učesnik u raftingu dobije obaveznu opremu za vodu ( prsluk,kacigu,veslo,ronilačko odijelo-neopren,obuća...)

CIJENA: 310 KN

CIJENA UKLJUČUJE:
-prijevoz kvalitetnim turističkim autobusom
-pratitelja tijekom putovanja
-troškove organizacije i realizacije puta
-opremu za rafting i osiguranje
-doručak i ručak
-cd sa fotografijama

NAPOMENA: Agencija zadržava pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja u slučaju nedovoljno prijavljenog broja putnika ili u slučaju promjene kalkulativnih elemenata. Cijena ovog aranžmana kalkulirana je na min 45 plaćenih putnika. Tijekom putovanja agencija zadržava pravo izmjene programa ukoliko za to postoji potreba, ali se obavezuje program izvršiti u cijelosti.

Agencija također zadržava pravo izmjene satnice polaska/polazaka i satnice uopće ukoliko je to iz tehničkih razloga potrebno.

Svoje rezervacije možete napraviti telefonski na broj:
099/253-3808 (Kroko trade)
092/277-1516 (Pump Sportski Centar)

   


Izdvojeno

Reci što misliš!