Promo / Turizam

Kroko Trade vas vodi na Bohinj i Bled

Kroko Trade vas vodi na Bohinj i Bled

Putnička agencija Kroko Trade iz Osijeka organizira jednodnevni izlet na slovenski Bledi Bohinj. Polazak je 21. ožujka 2015. ispred Bille na Sjenjaku u 4:00 sati.

Ugodno putovanje prema graničnom prijelazu Bregana te dalje prema Ljubljani. Putovanje prema BLEDU koji će Vas zasigurno osvojiti na prvi pogled.
Preporučamo (ako vremenske prilike dozvole) izlet brodićem kojim se posjećuje otočić na sredini jezera! Po dolasku na otočić posjet crkvici (dvorcu) iz XVIII. st. u kojoj možete potegnuti uže, zvono će zazvoniti što znači da će se Vaše želje ispuniti!

Za putnike koji ne žele posjetiti otok preporučamo šetnje uz jezero ili odmor u jednom od prekrasnih restorana.

Oko 14 sati polazak prema BOHINJU i Bohinjskom jezeru koje je ujedno i najveće jezero u Sloveniji. Slobodno vrijeme za kraću šetnju od hotela Zlatorog te tko želi može dalje žičarom do Vogela koji se nalazi na razglednoj točci od 1537m. Slobodno vrijeme za uživanje u visokogorskom ambijentu i iznimnom pogledu na Bohinjsku dolinu okruženu Julijskim alpama, Triglavom i Južnim Bohinjskim gorama.
Oko 18:00 sati polazak prema Osijeku. Dolazak u jutarnjim satima.

FIRST MINUTE CIJENA DO 1.3.2015. JE 230 KN.
Nakon toga CIJENA: 270 KN

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Cijena uključuje:

- prijevoz kvalitetnim autobusom
- pratitelja tijekom putovanja
- troškove organizacije i realizacije puta

Cijena ne uključuje:

- vožnju brodom na «otočić sreće» (12 €)
- vožnju žičarom na Vogel (13,5 €, povratna karta);
- t roškove osobnih narudžbi.

Preporučamo uplatu putnog zdravstvenog osiguranja!

Napomena: Agencija zadržava pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja u slučaju nedovoljno prijavljenog broja putnika ili u slučaju promjene kalkulativnih elemenata. Cijena ovog aranžmana kalkulirana je na min. 40 plaćenih putnika. Tijekom putovanja agencija zadržava pravo izmjene programa ukoliko za to postoji potreba, ali se obavezuje program izvršiti u cijelosti.

Agencija također zadržava pravo izmjene satnice polaska/polazaka i satnice uopće ukoliko je to iz tehničkih razloga potrebno.

Svoje rezervacije možete napraviti telefonski na br: 099/253-3808

[important title=Nagrdana igra]Putnička agencija Kroko Trade poklanja 1x putovanje na Bohinj i Bled. U komentar upišite: Kroko Trade me vodi na Bohinji i Bled.

DOBITNICA:
Ksenija Čelan

Za dogovo ok orealizacije nagrade javite se u Kroko Trade.[/important]

   


Izdvojeno

Reci što misliš!