Promo / Turizam

Kuna putovanja vodi Vas na - ''Prag beerfest hangover 2015.''

Kuna putovanja vodi Vas na - ''Prag beerfest hangover 2015.''

Turistička agencija Kuna putovanja, organizirala je samo za Vas nezaboravno putovanje u Prag. Svakako, vode Vas i na beerfest koji je apsolutni hit i svakako se treba posjetiti barem jednom u životu!

Naime, turistička agencija časti Vas i obilaskom Bratislave na povratku kući. Beerfest je mjesto idealno za okupljanje i provod, mjesto je to odlične zabave uz 100 marki čeških piva, te odlične domaće hrane! Živa glazba i odlična atmosfera zasigurno će Vam ostati u sjećanju.

Prag je glavni i s 1,2 milijuna stanovnika najveći grad Češke te njeno kulturno i gospodarsko središte. Prag ima dobro očuvanu srednjovjekovnu gradsku jezgru: Hradčani i Mala strana na lijevoj obali te Stari i Novi grad na desnoj obali Vltave. Naš iskusni vodič će nas prošetati Pragom, te nas pobliže upoznati sa gradom, kulturom i načinom života.

Koja je cijena i što je sve uključeno u cijenu?!

Autobusni prijevoz iz Osijeka – slike autobusa ovdje
2 noćenja sa doručkom u Hotelu Amedia sa 3* – slike hotela ovdje
Razgledavanje grada uz stručnog vodiča – slike sa prošlog putovanja ovdje
Boravišnu taksu i troškove organizacije
Prag beerfest 2015. planiran je u trajanju od 3 dana sa 2 noćenja.
Putovanje je planirano za vikend Beerfest-a: 22-23-24.05.2015.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prijave traju do kada ima slobodnih mjesta, kojih ima ukupno 50. Požurite po svoje mjesto jer samo zbog Vas smo kreirali promotivnu cijenu!

Plan i program putovanja možete preuzeti ovdje.

Cijena putovanja iznosi: 798,00 kn
Plaćanje će biti izvršeno u 3 rate po 266 kn u poslovnici ili uplatama na račun agencije:

Prava rata 10.03.2015.
Druga rata 10.04.2015.
Treća rata 11.05.2015.
Ukoliko imate tekući račun ili kreditne kartice, mogućnost plaćanja na 6 rata u poslovnici. Cijena za plaćanje karticom: 838,00 kn.

Predstavljamo plan obilaska Praga i ostalih odredišta, u pratnji stručnog vodiča:

Razgled grada bogate prošlosti: Namesti republika, Praška brana, Karlovo sveučilište, Havelska tržnica, Narodna ulica, Narodno kazalište.
Hradčany dvorac, crkva Sv.Vita, Kraljevska palača, nakon toga slijedi razgled Male strane, šetnja preko Karlovog mosta do Starometskih Namesti, crkva Sv.Nikole, Apostolski sat - Orloji, te dalje do glavnog trga Vaclavske namesti.

Tokom boravka u Pragu obići ćemo nekoliko najpopularnijih pivnica, beerfest također jedan je od naših glavnih odredišta.
Častimo Vas obilaskom Bratislave na povratku kući: Bratislava je glavni grad Slovačke, ima oko 450 000 stanovnika, nalazi se na samoj granici sa Austrijom i Mađarskom.

U Bratislavi pogledati ćemo: Hviezdoslav trg, Ganimedova fontana, Reduta palača, Ljetna biskupska palača, Trg slobode i fontana prijateljstva, spomenik Slavin podignut 1960. godine, Bratislavski hrad.

Beerfest festival, čeka na nas spremno, vjerujemo da oni koji budu išli na putovanje, neće isprobati baš sva piva, jer ih ima preko 100 brandiranih, ali smo sigurni da ćete isprobati većinu. Cijena piva na beerfest-u je kao i kod nas u Hrvatskoj, otprlike 13 kn, hrana je također odlična i jeftina. Ulaz za festival plaća se na licu mjesta i iznosi otprilike 26 kn.

Budite odvažni i nagradite se ovim putovanjem, jer ostati će Vam zasigurno u predivnom sjećanju još dugo godina. Pozivamo sve ljude željne avanture da se priključe putovanju u Prag, one koji vole jako pivo, a i one koji vole istraživati nova mjesta, jer putovanje će biti poučno, zabavno i zanimljivo!

Molimo sve zainteresirane da se hitno prijave na link ili broj mobitela i zauzmu svoje mjesto.

Prijavite se ovdje

Prijavu možete obaviti i na kontakt telefon: +385 99 700 000 2

Hvala na pažnji i odvojenom vremenu!

Za sva dodatna pitanja stoje Vam na raspolaganju.

[blockquote]KUNA putovanja
turistička agencija
Trg Ante Starčevića 10/1 (TC "Nama"), 1. kat,
31000 Osijek, Hrvatska

MOB: 00 385 0(99) 7000 002
TEL: 00 385 0(31) 328 093
FAX: 00 385 0(31) 328 093
WEB: www.putovanja.kuna.hr
EMAIL: [email protected]

FB: facebook.com/KunaPutovanja[/blockquote]

prag kuna 02

prag kuna 01

prag kuna 03

prag kuna 04

prag kuna 05

prag kuna 06

prag kuna 07

   


Izdvojeno

Reci što misliš!