Promo / Turizam

29. Papučki jaglaci u nedjelju

29. Papučki jaglaci u nedjelju

Najveći skup slavonskih planinara i izletnika održava u nedjelju 20. ožujka 2011. godine u Velikoj.

PD Sokolovac Požega ima zadovoljstvo priopćiti kako se ovogodišnja, tradicionalna planinarska priredba, XXIX. ''Papučki jaglaci'' održava u nedjelju 20. ožujka 2011. godine u Velikoj.

8d6833d40bf5ab29e018e2af03cb762a.jpg

Uz poziv Vama i Vašim ljubiteljima prirode za sudjelovanje na ''Papučkim jaglacima'', dajemo na uvid kraći sinopsis ove priredbe.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Okupljanje svih sudionika zakazano je do 9 sati ispred Planinarskog doma ''Lapjak'' u Velikoj. Napominjemo kako će istog dana biti otvorenje donjeg dijela Doma, dok će kretanje na planinarske izlete, ručak i planinarska veselica biti organizirani na parkingu Doma.

Pozdravne riječi organizatora su u 9 sati, a odlazak na planinarske izlete u pratnji vodiča zakazan je za 9:15 s parkinga.

Evo i ponude za ovogodišnje izlete:

1. Planinarski dom – Lapjak – Tauberove stijene – Dom

2. Planinarski dom – Mališčak – Dom

3. Planinarski dom – Nevoljaš – Jankovac – Duboka - Dom

4. Planinarski dom – Duboka – Jankovac – Duboka – Dom

5. Planinarski dom – Češljakovački vis – Plan. kuća ''Trišnjica'' – Duboka – Dom

6. Izlet u nepoznato – Dom

7. Planinarski dom – Duboka – plan. kuća ''Trišnjica – Duboka – Dom

Molimo sva društva da pri dolasku na ''Papučke jaglace'' svakako prijave svoje društvo i broj sudionika. Unaprijed se zahvaljujemo.

Ručak za sve sudionike je od 12 – 14 sati. Prodaja bonova po dolasku (kod Doma) ili po prethodnoj, ranijoj narudžbi. (Livak 099/256-4000, Lovrić 099/291-4900). Planinarska veselica započinje u 13 sati.

Kao i prijašnjih godina, molimo planinarska društva koja na ''Papučke jaglace'' dolaze autobusima, da su dužni autobuse parkirati kod župne crkve. Osobne automobile treba svakako parkirati isključivo na parkingu kod bazena. Napominjemo kako će do 11 sati kod parkirališta biti zapriječena cesta kako bi se promet mogao uredno regulirati, a vozila parkirati.

Tekst i foto: Slavonski planiranrski savez

  


Izdvojeno

Reci što misliš!