Promo / Turizam

Otvaranje skijaške sezone uz Panturist

Otvaranje skijaške sezone uz Panturist

Austrija, Italija, Francuska, Švicarska samo su neke od europskih destinacija koje će uskoro biti preplavljene turistima. Prosinac je idealno vrijeme kada obožavatelji skijanja rezerviraju svoje omiljene ski destinacije kako bi uhvatili posljednja mjesta za otvaranje skijaške sezone ili na vrijeme zauzeli svoje mjesto za ugodne zimske praznike.

Panturist već tradicijski i provjereno otvaranje skijaške sezone započinje 13.12.2014. u Francuskoj u pokrajinama VARS ili RISOUL i to za već od 930 kn s uključenom ski propusnicom za 6 dana. Ova francuska skijališta poznata su po odličnim snježnim uvjetima i 300 sunčanih dana u godini, nalaze se u središtu područja visokih Alpa, oko 50 km od Briancona – Serre Chevalier sa oko 180 km skijaških staza, 112 spustova i 55 ski liftova na visinama između 1650 i 2750 metara. Za ljubitelje snowboarda na raspolaganju je Surfland s 550 m vertikalnog spusta na duljini od 2 kilometra. Zahvaljujući i dodatnoj ponudi koja se nudi, ove pokrajine imaju sve uvjete da zadovolje i najzahtjevniju klijentelu.

Svoje zimske praznike pak možete uz Panturist provesti u Francuskoj od 3.siječnja 2015. i to za već od 1.370kn. U cijenu je također uključena ski propusnica za 6 dana.

Da bi zimski odmor protekao što sigurnije i opuštenije, Panturist se pobrinuo i za organizirani autobusni prijevoz iz Osijeka, Slavonskog Broda i Zagreba.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ponuda zimskog programa Panturista, osim već popunjenih polazak za Advent te skijanja koje je u tijeku, upotpunjena je I dočekom Nove godine diljem Europe. Kako bi na vrijeme rezervirali svoja mjesta potražite više informacija vama najbližim poslovnicama u Osijeku, Slavonskom Brodu ili Vinkovcima te putem sljedećih kontakata:

www.panturist-turizam.hr

[email protected]
T: 031 214 388


Izdvojeno

Reci što misliš!