Adventi u Slavoniji i Baranji [SVI PROGRAMI]

Adventi u Slavoniji i Baranji [SVI PROGRAMI]

klizaliste-belisce

Dolazak blagdanoskog razdoblja u mnogima budi emocije koje su tijekom godine potisnote duboko u nama. Razdraganost i osmijeh na licu čak i ako vam je u životu  vidljivi su na svakom koraku. Kako bi upotpunili blagdansko raspoloženje, na jednom mjestu, prdstaviti ćemo vam sve adventske programe na jednom mjestu.


Osijek 

Nakon što je protekle godine advent u Osijeku bio predmet spora i podrugivanja među građanima, ove godine očekuje nas znatno sadržaniji program. Trg Svetog Trojstva u Tvrđi od 6. prosinca ugostiti će Advent u Osijeku. Za sada je najavljen tek dio programa pa će tako građani saditi pšenicu na Svetu Barbaru, slušati prognoze poznatog meteorologa Milana Sijerkovića, ali i uživati u večernjim sadržajima. Tako nas primjerice očekuje i veliki parti na otvorenom u organizaciji Tvornice partya, a o svemu tome još ćemo puno pisati.

U sklopu Adventa u Osijeku vozi i božićni tramvaj GPP-a, kititi će se božićna jelka na središnjem trgu, a i sami grad trebao bi zasjati puno jače negoli je to bilo lani.

Advent u Osijeku [PROGRAM]

Belišće

Osim Osijeka, Advent stiže i ostala velika mjesta u Slavoniji i Baranji. U Belišću je već otvorena ova manifestacija i to uz prve klizače na tradicionalnom gradskom klizalištu.

Advent u Belišću [PROGRAM]

Baranja

Baranja će već tradicionalno obilovati događanjima pa nas tako od 29. studenog pa sve do 21. prosinca očekuju Čvarakfest, Božićni sajam, Božićna bajka i još puno događanja vezanih uz tradicionalne božićne običaje u Baranji.

Advent u Baranji 2014. [PROGRAM]Đakovo

Manifestacija Božić u Đakovu na rasporedu je od 6. prosinca, a uz tradicionalne štandove brojnih obrta i OPG-ova ističemo bal lipicanaca u Ergeli Đakovo, te božićne pjesme 23. prosinca.

Advent u Đakovu [PROGRAM]

Pripremio: SiB.hr

   
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja