Kuna putovanja vodi Vas na ''Zimovanje, Jahorina 2015.'' - Prijavite se!

Kuna putovanja vodi Vas na ''Zimovanje, Jahorina 2015.'' - Prijavite se!

jahorina

Turistička agencija Kuna putovanja organizira tradicionalno zimovanje na Jahorini. Svih ovih godina boravili smo, odmarali se, skijali i opuštali na prekrasnoj Jahorini. Više stotina zadovoljnih ljudi, koji su putovali s Kuna putovanja, ne uspijevaju odoljeti ponudi koju serviraju svake godine.

Zimovanje sve više postaje odabir aktivnog odmora, jer nudi raznolike oblike zabave i opuštanja, stoga ćemo u nastavku predstaviti neodoljivu ponudu.

Jahorina je planina u Bosni i Hercegovini, koja ima najviši vrh Ogorjelicu sa svojih 1916 metra nadmorske visine. Posjeduje izvrsnu konfiguraciju terena, obilje kvalitetnog snijega, pogodnu klimu, te 20 kilometara staza za Alpinske discipline kao i blage padine – Rajska dolina, zbog čega Jahorinu svrstavaju u najpoželjnija i najljepša skijališta.

Jahorina je udaljena od Osijeka svega 350 kilometara, za 6 sati ugodne vožnje stiže se na odredište. Kuna putovanja je potpisala sa tvrtkom Čazmatrans d.o.o. prijevoznički ugovor. Autobusi koji su na raspolaganju su vrhunske kvalitete, svrstavaju se među najbolje u Hrvatskoj.

Ponuda zimovanja je kreirana za svakoga, za one koji su zimogrozni, a naravno i za one koji uživaju u svakome trenutku provedenom na snijegu. Zimovanje na predivnoj Jahorini nezaboravan je događaj. Svaka osoba trebala bi doživiti taj zimski ugođaj na Jahorini, jer poseban je osjećaj spustiti se niz planinu, makar i sa sanjkama, te se kasnije okrijepiti uz kuhano vino i dobru večeru, te uz pjesme, u kamin sali, dočekati jutro.

Zimovanje je planirano u trajanju od 6 dana!

Pansion Winter u kojem ćete boraviti isključivo je zauzet za formiranu grupu koja dolazi u aranžmanu Kuna putovanja. Dakle, uživati ćete i odmarati se stisnuti uz kamin, te uz odličnu domaću kuhinju nabaciti koji kilogram. Ponuda je kreirana kako bi bili što opušteniji, prijevoz je također uključen u ponudu.

Za vrijeme boravka u pansionu osigurana Vam je hrana u neograničenim količinama (doručak, ručak ili večera). Specijaliteti od ćevapa, krumpiruše, piletine, svinjetine, teletine, lazanja, špageta, odlični poznati grah kuharice, te deserti (sladoled, palačinke, kolači) biti će za nas pripremljeni svakodnevno i što god još dodatno poželite draga kuharica će pripremiti. Konobari će Vas posluživati za vrijeme boravka u hotelu kako biste najopuštenije mogli uživati u odmoru.

Tijekom boravka u ponudi su Vam uključena dva velika party-a, kada će i kamin sala raditi do 4 h ujutro, za vrijeme party-a uključeno je besplatno piće: Bambus, Gemišt, kuhano vino u neograničenim količinama!!!

Dok je za ostale dane planirano opuštanje uz glazbu po sniženim cijenama:

- 1litra vina / kuhano vino: 34 kn
- sokovi / pivo: 8 kn
- kava / čaj: 5 kn

Koja je cijena za sve gore navedeno?!

Cijena šestodnevnog zimovanja: 1295 kn!!!

Plaćanje će biti izvršeno u 5 obroka po 259 kn mjesečno!

Mogućnost plaćanja na rate putem tekućeg računa ili kreditnih kartica u poslovnici (5% provizija).
Prva rata kreće 15.09.2014. dok svaka sljedeća 15. tog u mjesecu sve do polaska na putovanje.

Uz gore sve navedeno, uključeni su i popusti koji su dogovoreni sa welness centrima u nedalekoj blizini, popusti na ski najam i ski pass, te ski školu i treninge. Za sve koji budu bili zainteresirani u hotelu Lavina sa 4 zvjezdice, dogovoren je popust od 50% na bazene i saune – 10€/ dan.

Cijena opreme za skijanje je također spuštena, u poslovnici je moguće rezervirati komplet opremu za svega 40€ za svih 5 dana skijanja koja su na raspolaganju!

jahorina1

Dakle sve što je potrebno da se istinski opustite je uključeno u ponudu:

- Autobusni prijevoz (fotografije autobusa)
- 5 polupansiona (neograničena količina domaće hrane za vrijeme doručka, ručka ili večere).
- Promotivne cijene pića gore navedene.
- 2 velika party-a, gdje su uključena neograničena količina pića gore navedena.
- Popusti na welness pakete, popusti na ski operemu i ski školu - fotografije pogledajte ovdje
- Jamčevina i osiguranje od odgovornosti, troškovi organizacije.
- U cijenu nije uključena boravišna taksa od 1,25 € po noćenju.

Mjesta su ograničena i ima ih svega 250, u svakom terminu po 50 putnika! Budite brzi i odlučni, prijavite se što prije i zamrznite svoje mjesto!

Planirani datumi za zimovanje :
17.01. - 22.01.2015.
22.01. - 27.01.2015.
27.01. - 01.02.2015.
01.02. - 06.02.2015.
06.02. - 11.02.2015.

Ponuda traje do 25.10., imate mogućnost plaćanje na rate, imate vremena za dogovor oko godišnjeg odmora i dogovor sa prijateljima. Sve je spremno za još jednu odličnu zimsku priču!

Slike sa zimovanja iz 2013./2014. možete pogledati ovdje.

Ukoliko ste spremni i zainteresirani prijavite se na navedeni link, nakon prijave, kontaktirati će Vas oko dogovora za odabir željenog termina:

prijava zima

Nadamo se da ćete se odlučiti za ovaj oblik zabave i prepustiti sve u ruke Kuna putovanja, za sva dodatna pitanja obratite se slobodno na dolje navedene kontakte.

 

Odigrajte nagradnu igru i osvojite 50% popusta za zimovanje na Jahorini 2015.

 

 

 

KUNA putovanja
turistička agencija
Trg Ante Starčevića 10/1 (TC "Nama"), 1. kat,
31000 Osijek, Hrvatska

MOB: 00 385 0(99) 7000 002
TEL: 00 385 0(31) 328 093
FAX: 00 385 0(31) 328 093
WEB: www.putovanja.kuna.hr
EMAIL: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
FB: facebook.com/KunaPutovanja

kuna 01

kuna 02

kuna 03

kuna 04

kuna 05

kuna 06

kuna1 01

kuna1 02

kuna1 03

kuna1 04

kuna1 05

   

  

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja