Kuna putovanja vodi Vas na ''Rafting ekspedicija na Neretvi, 2014.'' - Prijavite se!

Kuna putovanja vodi Vas na ''Rafting ekspedicija na Neretvi, 2014.'' - Prijavite se!

Kuna-Putovanja-RFT-EKS-Neretva-2014-SiB cover

Turistička agencija Kuna putovanja produžuje rafting vikende za dugo očekivani adrenalin na Neretvi u Konjicu. Proteklih vikenda svi koji su putovali s njima odlično su se proveli, no nastavljaju sa još 2 datuma zbog velike zainteresiranosti. Pročitajte u nastavku još atraktivniju ponudu koja slijedi.

Želimo da i Vi osjetite veliku dozu adrenalina, zabave, odmora, i novog iskustva, kao i mnogi prije Vas. Rafting je danas jedan od najuzbudljivijih izazova za svakoga od nas, stoga preporučujemo da barem jednom u životu doživite snagu i čaroliju raftinga, te same netaknute prirode koja ga krasi.

Koja je cijena i što su sve pripremili?

Za svakog putnika osiguran je prijevoz, smještaj i noćenje u kolibama. Ručak, večera i doručak, lunch paket na rijeci. Bosanski specijaliteti servirani samo za Vas. Organiziran je i odličan party uz Dj-a na kojem je piće besplatno u neograničenim količinama (pivo, vino, mineralna, sokovi, rakija). Oprema za rafting osigurana je za svakoga od vas te sam rafting od 22 kilometra, naravno, također je u cijeni.

Nije Vam potrebna niti jedna kuna na Eko selu!

Adrenalin spust rijekom Neretvom traje otprilike 4h, 22 kilometra čistog adrenalina, no na spustu ćete također uživati u vožnji ledenom rijekom uz promatranje netaknute prirode koja se samo može zamisliti. Osim raftinga, naravno, zabava se nastavlja na imanju „eko sela“. Za svakoga će biti zasigurno ponešto jer je imanje bogato sportskim aktivnostima koje su za vas sve besplatne. Boračko jezero koje je u blizini čeka da se u njemu okupate i provozate kajakom. Boračko jezero je inače prirodni fenomen jer se svakih 45 dana prirodno profiltrira. Nogomet, pikado, badminton, kartanje , ljuljanje na ogromnim drvenim ljuljačkama i još mnogo toga bit će spremno samo za Vas!

Rafting vikend na Neretvi u Konjicu planiran je u trajanju od dva dana, gdje ćete prvi dan svratiti u Sarajevo na nekoliko sati, kako bi mogli malo isprobati ćevape, pitu, tulumbu na poznatoj Baršćašiji.

rafting cijena

Cijena dvodnevnog raftinga je 498kn u kojoj je uključeno sve gore navedeno!!!

*** omogućeno plaćanje na 2 rate po 249kn mjesečno!
*** Imaju još svega 10 mjesta za popuniti, stoga požurite sa prijavom!

Rafting je produžen za vikende :

20.09. - 21.09.2014.
27.09. - 28.09.2014.

Prodano je 700 mjesta za rafting na Neretvi do sada. Dva navedena datuma ponudili su zbog velike zainteresiranosti, preostalo je samo nekoliko mjesta za popuniti! Požurite!

Pozivamo Vas da se prijavite što prije, te u prijavi napišite koji datum Vam odgovara, jer imaju poprilično velik broj prodanih mjesta. Termini su formirani vikendom, tako da vjerujemo da će jedan od vikenda odgovarati Vašim obavezama.

prijava rafting

Nakon što se prijavite, na mail ćete dobiti detaljniji opis puta.

Svatko od Vas je pozvan. Pozovite prijatelje, poznanike, sebi drage ljude, neka i oni postanu naši suputnici i neka se provedu, te upoznaju sa novim ljudima kojih će biti stotinjak , svakog planiranog vikenda u 2014. godini!!!

OVDJE pogledajte kako je bilo do sada svakoga vikenda.

Kontakti:

KUNA putovanja

turistička agencija
id // HR-AB-31-030142132

Trg Ante Starčevića 10/1 (TC "Nama"), 1. kat

m // 00 385 0(99) 7000 002
t // 00 385 0(31) 328 093
f // 00 385 0(31) 328 093
w // putovanja.kuna.hr
e //  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
f // facebook.com/KunaPutovanja

Nagradna igraTuristička agencija Kuna putovanja poklanja dvodnevni adrenalin vikend rafting na Neretvi u Konjicu!, a sve što treba je da u komentar upišete rečenicu: Kuna putovanja vodi me na vikend rafting na Neretvi! i nasumičnim odabirom ćemo izvući sretnog dobitnika. 

Nagradna igra traje do 25.8. kada ćemo i objaviti sretnog dobitnika. Puno sreće!

Dobitnik je: Buktinja VK (Goran Winkler)

    

rafting1

rafting3

   
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

Petak

Subota

Nedjelja