Promo / Turizam

Panturist vas vodi u London!

Panturist vas vodi u London!

Turistička agencija Panturist iz Osijeka svojom dugogodišnjom tradicijom I iskustvom u organizaciji putovanja, odlučila je nagraditi ljubitelje putovanja. Pa ukoliko volite putovati i imate odličnu ekipu, onda ste zasigurno potencijalni sretni dobitnici!

Garantirano putovanje u London, u organizaciji turističke agencije Panturist s organiziranim prijevozom iz Osijeka te letom iz Zagreba, od 26. do 29. travnja, pruža vam mogućnost da posjetite prijestolnicu Ujedinjenog Kraljevstva. Ovaj kraljevski grad, idealna je lokacija za razglede kulturnih i arhitektonskih znamenitosti, razonodu i shopping. Iskoristite priliku i uvjerite se i sami zašto The Tower of London, Parliament Houses, Tower Bridge, St. Paul’s Cathedral, Madame Tussauds, ali isto tako i Harrod’s, Marks & Spencer i ostali blještavi izlozi Oxford Streeta privlače brojne posjetitelje iz cijelog svijeta.

Ako ste odlično društvo i ima vas petero u ekipi i svi želite u London još ovog mjeseca, jedno od vas petero će putovati GRATIS! Sve što trebate učiniti jest svoju ekipu što brže prijaviti na e-mail adresu [email protected] i možete početi pakirati kofere!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Više informacija o putovanju možete saznati na:
Turistička agencija Panturist d.d.
Kapucinska 19, Osijek
T: 031 214 388
http://panturist-turizam.hr
[email protected]

    

 


Izdvojeno

Reci što misliš!