Promo / Turizam

Kopački rit - carstvo prirode

Kopački rit - carstvo prirode

Naši sugrađani su zadnjih nekoliko vikenda imali priliku uživati u ljepotama Kopačkog rita i to za samo 35 kn po osobi. Riječ je o promotivnoj akciji “Ususret proljeću” koju je omogućila Uprava Javne ustanove “Park prirode Kopački rit”.

I mi smo iskoristili priliku i proveli ugodnu sunčanu subotu u vožnji brodom kroz Posebni zoološki rezervat uz vodiča te smo posjetili kompleks dvorca Tikveš.

Posjetitelji su nakon posjeta Kopačkom ritu mogli besplatno uživati i u razgledavanju Eko-gospodarstva Orlov put u Bilju i degustirati ukusne ekološke proizvode od voća i povrća koji se tamo proizvode. Akciji se pridružio i Restoran Citadela u Vardarcu pripremivši posebnu ponudu za narudžbu tradicionalnih baranjskih jela – fiš paprikaša i čobanca.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Jako smo zadovoljni posjećenošću Kopačkog rita tijekom ove akcije. Cilj nam je bio omogućiti Osječanima i svima iz regije upoznavanje Kopačkog rita uz povoljnije cijene nego inače. Tijekom svih mjeseci, najviše nas posjećuju grupe, osim u ljetnim kada bilježimo veliki udio pojedinaca, među kojima su i strani posjetitelji. Tijekom ove godine planiramo obogatiti ponudu i uvesti dodatne sadržaje koji će se zasigurno svidjeti našim posjetiteljima - izjavila je Ružica Marušić, voditeljica Službe za prezentacijske aktivnosti.

Da je ova akcija opravdala svoj cilj, dokazali su i automobili s registarskim oznakama Osijeka, Našica pa čak i Siska te ostalih gradova Hrvatske. Pristupačna cijena ulaznica bila je odličan poticaj za bijeg iz grada i uživanje u prirodnim ljepotama.

S obzirom da je proljeće nedavno i službeno stiglo u naše krajeve, obrišite prašinu sa svog dvokotačnog ljubimca i uputite se prema Baranji, dobro će vam doći - kako za tijelo, tako i za duh.

Tekst i foto: Ana Mišin

   


Izdvojeno

Reci što misliš!